Υφυπουργός Αθλητισμού άνευ… Ολυμπιακού

Υφυπουργός Αθλητισμού άνευ… Ολυμπιακού

Στο ΟΑΚΑ παρέα με Βασιλακόπουλο και Μελισσανίδη παρακολούθησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης τον χθεσινό αγώνα της ΑΕΚ. Στο ΣΕΦ και στο Ρέντη όμως στους ευρωπαϊκούς τελικούς Βόλει του Ολυμπιακού ο Υφυπουργός προφανώς είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις…

Ήταν παρών στην κλήρωση του Φάιναλ Φορ του Τσάμπιονς Λιγκ Μπάσκετ όπου μάλιστα τράβηξε και τα μπαλάκια για τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Ήταν και χθες στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά την μεγάλη προσπάθεια της ΑΕΚ απέναντι στην Μούρθια για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης της ΦΙΜΠΑ. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ήταν λογικό να δώσει το παρών σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, σε ένα Φάιναλ Φορ που γίνεται στη χώρα μας.

Παρέα με τον διοικητικό ηγέτη της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και τον μόνιμο πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο είδε την ΑΕΚ να προκρίνεται στον τελικό και λογικά αύριο θα κάτσει κοντά στον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό για να δει και τον μεγάλο τελικό.

Θεσμικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού πρέπει να βρίσκεται κοντά στις ελληνικές ομάδες που μάλιστα διαφημίζουν τον αθλητισμό μας και προσπαθούν να πετύχουν μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Το ίδιο είμαι σίγουρος πως θα έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και αν στη θέση της ΑΕΚ ήταν ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ (καλά εκεί θα ήταν σύσσωμη η Κυβέρνηση…) ή ο Άρης ή όποια άλλη ελληνική ομάδα θέλετε.

Ουπς, γράψτε λάθος. Όποια άλλη ελληνική ομάδα εκτός αν αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Και δεν είναι υπόθεση εργασίας αυτό. Είναι γεγονός.

Θυμίζω άλλωστε πως στην Ελλάδα έχουν διεξαχθεί φέτος άλλοι δύο ευρωπαϊκοί τελικοί. Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός στο Βόλει υποδέχθηκε την Ραβέννα στον επαναληπτικό τελικό του Τσάλεντζ Καπ και στο Ρέντη η γυναικεία ομάδα Βόλει του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την Μπούρσα επίσης στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ.

Και στους δύο τελικούς ο Υφυπουργός Αθλητισμού έλαμψε δια της απουσίας του. Μάλλον δεν είχε ενημερωθεί, ίσως να είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις, μπορεί να σκέφτηκε «και που να τρέχω, μπορεί να μην υπάρχουν εισιτήρια», μπορεί από την Κυβέρνηση να του είπαν να πάει κάπου αλλού, μπορεί να ήταν σε ένα από τα πολλά ταξίδια που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα που κατέχει την θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης που μάλιστα είναι και δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού δεν βρέθηκε ούτε στον έναν «ερυθρόλευκο» τελικό ούτε στον άλλο.

Επειδή βεβαίως ο λόγος είναι ξεκάθαρος, και δεν έχει να κάνει με κανέναν από τους παραπάνω, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν βρέθηκε στους τελικούς του Ολυμπιακού γιατί απλά η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει πως ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας είναι «εχθρός» για αυτήν!

Δεν είναι άλλωστε μόνο οι αποφάσεις του Βασιλειάδη για το που μπορεί να παραστεί θεσμικά και που δεν θέλει, είναι δεκάδες παραδείγματα από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που μάλιστα επιδιώκει να διαφημίζει την απέχθεια της για τον Ολυμπιακό προφανώς για να ικανοποιήσει τους φίλους της.

Επιλογές είναι αυτές, όπως και τις δικές τους επιλογές μπορούν να κάνουν και όλοι όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό την ώρα της κρίσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ