Να κρατήσει «ζεστό» και συγκεντρωμένο τον Πάλμα

Να κρατήσει «ζεστό» και συγκεντρωμένο τον Πάλμα

Ο Άρης θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά τον νεαρό μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο τις αγωνιστικές ικανότητες του, για όσο παραμένει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Λουίς Πάλμα αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή το μεγαλύτερο πρότζεκτ του Άρη. Μαζί, ίσως, με τον Μάνου Γκαρθία, που στάθηκε, όμως, άτυχος, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και έχει μπει, πλέον, στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Επιστρέφοντας, στον νεαρό μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα, αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Άρης, είναι να τον κρατήσει «ζεστό» και συγκεντρωμένο. Γιατί το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες μπορεί να υπάρχει, ακόμα, όμως, δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση που να ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις της.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά τον Λουίς Πάλμα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο τις αγωνιστικές του ικανότητες. Για όσο διάστημα, τουλάχιστον, παραμένει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής έκανε αρκετές δηλώσεις, σε ΜΜΕ της πατρίδας του, κατά το διάστημα της απουσίας του από τη Θεσσαλονίκη, για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Κάποιες εκ των οποίων ενόχλησαν και αυτός ήταν και ο λόγος που στις επόμενες φορές ήταν πιο προσεκτικός.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Άρη για ακόμα τρία χρόνια, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης δεν πρόκειται να τον πουλήσει, αν δεν πάρει τα χρήματα, με τα οποία τον έχει αξιολογήσει. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει η περίπτωση ο παίκτης να παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην περίπτωση που, τελικά, ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρηθεί την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Άρης θα πρέπει να τον καλέσει και να του κάνει μια αναπροσαρμογή των ετήσιων αποδοχών του, προκειμένου να τον κρατήσει «ζεστό». Ένας από τους βασικούς λόγους, άλλωστε, που ο παίκτης είχε… ξεσηκωθεί, ήταν και τα ποσά που άκουγε δεξιά και αριστερά.

Η αύξηση των ετήσιων αποδοχών του, βέβαια, θα συνοδευτεί και με επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο, ενώ αν θέλει ο Άρης θα βάλει και ρήτρα παραχώρησης.

Ακόμα, οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να δώσουν στον ποδοσφαιριστή να καταλάβει ότι είναι και προς το δικό του συμφέρον να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, καθώς μέσα από τις καλές εμφανίσεις και την καλή πορεία του Άρη στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, θα προκύψει ενδιαφέρον και προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Τέλος, η εξέλιξη που θα έχει το θέμα Πάλμα, θα επηρεάσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, καθώς αν τελικά παραχωρηθεί, θα πρέπει να αποκτηθεί ένας επιπλέον εξτρέμ και μάλιστα από το πάνω «ράφι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ