Ελληνικό ποδόσφαιρο; Μόνο από επαγγελματική διαστροφή

Ελληνικό ποδόσφαιρο; Μόνο από επαγγελματική διαστροφή

Καλήμερα Ελλάδα. Καλημέρα ελληνικό ποδόσφαιρο. Η εποχή της εξυγίανσης είναι εδώ. Οι νέοι χαλίφηδες, που έκαναν αγώνα να διώξουν το κακό, το αμαρτωλό παρελθόν τα κατάφεραν πλέον και με τη βούλα.

Συγκεκριμένα έφτασαν στο σημείο να γυρίσουν το σπορ σαράντα και χρόνια πίσω. Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τη γιορτή του αθλήματος που ολοκληρώνει την αγωνιστική σεζόν θα τον διαιτητεύσει ξένος ρέφερι. Κανένας Έλληνας διαιτητής δεν κρίθηκε ικανός να γίνει ο άρχοντας του συγκεκριμένου αγώνα. Άρα όχι καλημέρα Ελλάδα, αλλά καληνύχτα. Σας το λέω χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, ότι μόνο για επαγγελματικούς λόγους και βάζοντας το πρέπει πάνω από το θέλω, θα κάθομαι από δω και στο εξής να βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Η πολυθρύλητη εξυγίανση αντί να φέρει την αλλαγή και τη νέα πνοή στα εγχώρια δρώμενα κατάφερε, γιατί περί μεγάλου κατορθώματος πρόκειται, με τις πράξεις της να δώσει ένα μεγαλοπρεπέστατο συγχωροχάρτι σε ότι βιώσαμε την τελευταία εικοσαετία. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω και τι να γράψω πια. Έχουν χάσει εντελώς το νόημα οι λέξεις και οι φράσεις. Αιδώς κύριοι της Ε.Π.Ο. Αιδώς κύριοι της ελληνικής διαιτησίας. Αιδώς κύριοι παράγοντες. Αιδώς κύριοι υπεύθυνοι τύπου των ομάδων, εξαίρεση η ΑΕΚ που είναι κόσμημα και διατηρεί την αξιοπρέπεια του επαγγέλματος έως τώρα, που συμπεριφέρεστε περισσότερο σαν φανατικοί οπαδοί και λιγότεροι ως φορείς της πληροφορίας. Αιδώς κύριοι συνάδελφοι που καλύπτεται τα ρεπορτάζ των δύο μονομάχων του τελικού.

Πως ανέχεστε να υπάρχει ανάμεσα σας διμοιρία ΜΑΤ για να σας χωρίσει σαν να πρόκειται για αντίπαλους στρατούς και όχι για ανθρώπους που δουλειά τους είναι η μεταφορά ειδήσεων και η αγωνιστική κριτική ενός ματς; Ντροπή και μόνο ντροπή, τίποτε άλλο. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ το μαγαζάκι. Ναι γιατί μαγαζάκι το καταντήσατε. Τηλεοπτικά συμβόλαια δεν βρίσκετε, ούτε χορηγούς για το πρωτάθλημα. Περιμένετε σαν τους επαίτες την κρατική παρέμβαση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ή κρατικά κανάλια για να ζήσετε. Όσοι είστε «τυχεροί» περιμένετε τα χρήματα από τους κουτόφραγκους της UEFA για να κάνετε μεταγραφές ή να βγάλετε τον προϋπολογισμό σας. Ευτυχώς και αυτά θα λείψουν σύντομα χάρη στις μεγάλες επιτυχίες σας στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Θα μπορούσα να γράφω για μέρες κατακεραυνώνοντας άπαντες ασχολούμενους με το σπορ στη χώρα. Δεν έχει νόημα πια. Οι άνθρωποι τους φτύνουν και νομίζουν ότι ψιχαλίζει. Για να επιβιώσεις πλέον στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας πρέπει να είσαι φανατικότερος των οπαδών. Να χαϊδεύεις αυτιά παραγόντων και να είσαι κόλακας. Η αλήθεια πονάει και τις περισσότερες φορές δεν συμφέρει κιόλας. Τελικά τις φέρατε πίσω τις Κυριακές μας ή ακόμα; Με την ευχή να γίνει πράξη το Grexit και σύντομα σας αφήνω με τις σκέψεις και τα συμπεράσματα δικά σας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ