Ολυμπιακός: Τα «κομμάτια του ερυθρόλευκου παζλ» ενώνονται…

Ολυμπιακός: Τα «κομμάτια του ερυθρόλευκου παζλ» ενώνονται…

Μεθοδικά και με πλάνο Κορδόν και Μαρτίνεθ δημιουργούν το νέο Ολυμπιακό. Οι Φρέιρε και Γκονζάλεθ στην «πρώτη γραμμή», ο Ντουάρτε και οι εκπλήξεις…

Ζούμε ένα εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από αυτά που είχαμε συνηθίσει χρόνια τώρα στον Ολυμπιακό.

Με το ημερολόγιο να δείχνει 22 Ιουλίου ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές (Ιμπόρα, Κίνι) σε μια περίοδο που είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται ενίσχυση σημαντική σε θέσεις κλειδιά.

Διαβάστε επίσης: Τριάδα Φαλ, Μιλουτίνοφ, Βούκσεβιτς (pic)

Ο Αντόνιο Κορδόν βεβαίως είχε φροντίσει από την παρουσίασή του κιόλας να μας δείξει το πλάνο του. Η λέξη βιασύνη απουσιάζει, ο στόχος είναι να δημιουργήσει μια ομάδα που θα βγάζει υγεία και θα έχει τους καλύτερους παίκτες που μπορεί στο νέο ρόστερ.

Εκμεταλλευόμενος το υλικό που βρήκε μαζί με τον Μαρτίνεθ από την περσινή σεζόν και βάζοντας σε αυτό τους παίκτες που οι ίδιοι ξεχωρίζουν από την μεταγραφική λίστα τους και τις αγορές που ξέρουν καλά.

Και κάπως έτσι δύο «δικά» τους παιδιά είναι ήδη στα ερυθρόλευκα. Και στο δρόμο για το «πακέτο 2» των μεταγραφών βρίσκεται ήδη ο Φρέιρε, ο δυναμικός Αργεντινός στόπερ της Πούμας που έρχεται με την μορφή του δανεισμού στον Ολυμπιακό.

Από κοντά, όπως όλα δείχνουν, και η υπόθεση του 27χρονου Ισπανού επιθετικού Μάριο Γκονζάλες που αποκάλυψε to10.gr με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία να τον θέλουν στο δρόμο για τον Πειραιά. Ο επιθετικός της Μπράγκα που παραχωρείται δανεικός, όπως συνέβη και πέρσι στην παρουσία του στην Λέουβεν όπου έκανε μια πολύ καλή σεζόν.

Ήταν ξεκάθαρο, «φώναζε» πως ο Ολυμπιακός χρειαζόταν γρήγορα ενίσχυση τόσο στα στόπερ όσο και στην επίθεση με τον Μαρτίνεθ όπως είναι λογικό να ήθελε να συμβεί αυτό πριν πάει στη Μεγάλη Βρετανία για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς που αποτελούν ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε για το πρώτο επίσημο ματς των προκριματικών του Γιουρόπα στις 10 Αυγούστου.

Και όπως φαίνεται η επιθυμία του Μαρτίνεθ γίνεται πραγματικότητα την ώρα που ο Κορδόν όχι απλά δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση του Ντουάρτε, του Πορτογάλου στόπερ της Χετάφε, αλλά συνεχίζει με αισιοδοξία να την δουλεύει. Ο Μαρτίνεθ άλλωστε θέλει δύο στόπερ για να κλείσει το κέντρο της άμυνας, μαζί με τους Μπα, Ντόη και Ρέτσο που έχει αυτή την στιγμή, και ο Κορδόν προσπαθεί να ολοκληρώσει την δουλειά με τον Ντουάρτε.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού που δουλεύει παράλληλα και άλλες υποθέσεις τόσο για την επίθεση και τα άκρα της όσο και για τον άξονα όπου και εκεί ο σύλλογος του Πειραιά θα ενισχυθεί στην πορεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ