Άρης: Με πίστη, αλχημείες και «δωδέκατο» παίκτη για την πρόκριση

Άρης: Με πίστη, αλχημείες και «δωδέκατο» παίκτη για την πρόκριση

Ο οργανισμός Άρης πιστεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League και είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα στο (10/8) ματς με την Ντιναμό Κιέβου στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ η αποχώρηση του Εμπακατά οδηγεί σε ανακατατάξεις στην άμυνα.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει στον Άρη το δικαίωμα στο όνειρο, έστω και αν η Ντιναμό Κιέβου είναι, θεωρητικά, το φαβορί για την πρόκριση στα δυο παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Οι οπαδοί του Άρη είναι αυτοί που έδωσαν πρώτοι το σύνθημα. Με τις ουρές που σχηματίζονται εδώ και μέρες έξω από τα εκδοτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης και τα εισιτήρια που εξαφανίζονται με γοργούς ρυθμούς. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο στη σημερινή (10/8) αναμέτρηση με την ουκρανική ομάδα.

Την πίστη τους, μάλιστα, για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων την «πέρασαν» και στον υπόλοιπο οργανισμό του Άρη. Στον αγωνιστικό χώρο θα φανεί το πόσο αυτό ήταν αρκετό για τον προπονητή και τους παίκτες, προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα.

Με τον Άρη και τον προπονητή του να είναι υποχρεωμένος, όμως, να κάνει νέες αλχημείες στην ενδεκάδα και συγκεκριμένα στην άμυνα, εξαιτίας της αποχώρησης του Σαλέμ Εμπακατά, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Γκαζιάντεσπορ.

Με το πιο πιθανό σενάριο να είναι να επιστρέψει ο Οντουμπάζιο στο δεξί άκρο της άμυνας, για να καλύψει το κενό του Κονγκολέζου και τον Ματαρίτα να αγωνίζεται στο κέντρο. Ακόμα, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και το να διατηρηθεί το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο, που έχει αγωνιστεί μαζί σε δυο επίσημα ματς κόντρα στην Αραράτ και ο Ματαρίτα να πάει από αριστερά.

Ο Εμπακατά μπορεί να ήθελε να φύγει άμεσα στην Τουρκία ή να είχε το μυαλό του εκεί, όμως, ο βασικός λόγος που ο Άρης πηγαίνει σε αλχημείες στο αυριανό ματς, είναι το ότι δεν πήρε εγκαίρως κεντρικό αμυντικό, όταν τραυματίστηκε ο Μπράμπετς.

Ακόμα και έτσι, όμως, ο Άρης θα παραταχθεί με πίστη για την πρόκριση. Με την κλήρωση να μη του κάνει το χατίρι ούτε στην επόμενη φάση, καθώς να περάσει θα τεθεί – εκτός απροόπτου – αντίπαλος με την Μπεσίκτας.

Σε ένα γήπεδο όπου έχουν γίνει ουκ ολίγα ποδοσφαιρικά θαύματα, απέναντι σε ομάδες μεγαθήρια και παίκτες παγκόσμιας κλάσης, οι κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν ακόμα ένα. Μπορούν και θα τα καταφέρουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ