Άρης: Νέα πρόσωπα στη λίστα οι Μοντόγια και Σαμόρα

Άρης: Νέα πρόσωπα στη λίστα οι Μοντόγια και Σαμόρα

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν τις δυο αλλαγές που είχαν δικαίωμα, με τον Ισπανό αμυντικό να παίρνει τη θέση του Εμπακατά και τον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό του Σαβέιρο, ενόψει των δυο αγώνων με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Άρης προχώρησε σε δυο αλλαγές στην ευρωπαϊκή του λίστα, ενόψει των δυο αναμετρήσεων με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Αναμενόμενες οι κινήσεις για τους κιτρινόμαυρους, καθώς τα νέα πρόσωπα ήταν οι Μάρτιν Μοντόγια και Άλβαρο Σαμόρα.

Ο Ισπανός αμυντικός πήρε τη θέση του Εμπακατά, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Γκαζιάντεσπορ. Ο Μοντόγια, μάλιστα, έκανε και προπόνηση, ενώ είχε την πρώτη του γνωριμία με τον προπονητή Τερζή και τους νέους του συμπαίκτες.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο βήμα του Ολυμπιακού και οι σκέψεις του Μαρτίνεθ

Ακόμα, ο Σαμόρα αντικατέστησε τον Σαβέιρο, που στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε, ενώ θα χάσει και το δεύτερο παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα. Αντίθετα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη λίστα βρίσκεται ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που είναι πιθανόν να προλάβει τη ρεβάνς (17/8) με τους Ουκρανούς στο Βουκουρέστι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ