Tο μοναδικό λάθος είναι που άργησε ο Βέλεθ

Tο μοναδικό λάθος είναι που άργησε ο Βέλεθ

Αγωνιστικά η επιλογή του Ισπανού είναι μια εξαιρετική κίνηση, καθώς μαζί με τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς συνθέτουν μια πολύ καλή τριάδα στο κέντρο της άμυνας, ενώ αν είχε έρθει νωρίτερα, η σειρά των παιχνιδιών με τη Ντιναμό Κιέβου, ίσως να είχε διαφορετική κατάληξη.

Ο Φραν Βέλεθ, όπως έγινε γνωστό από χθες, αποτελεί την επιλογή των ανθρώπων του σε ότι αφορά την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ομάδας τους. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά από τρία χρόνια.

Είδηση που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, κυρίως, σε ότι αφορά τον τρόπο που είχε φύγει ο Ισπανός αμυντικός το καλοκαίρι του 2020, αλλά και την προσφυγή που είχε καταθέσει σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, την οποία στη συνέχεια και απέσυρε. Πολλά μπορεί να πει κανείς, αυτά, όμως, γίνονται στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 32χρονος Ισπανός στόπερ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Προέρχεται από τρεις «γεμάτες» αγωνιστικές περιόδους, με τον Παναθηναϊκό αλλά και με την Αλ Φατέχ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία, που μαζί με τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα συνθέσουν μια πολύ καλή τριάδα στο κέντρο της άμυνας του Άρη. Ο παίκτης, επίσης, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει καλά και το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τον Άρη.

Αν «ψάξει» κανείς το λάθος στην υπόθεση απόκτησης του Βέλεθ, είναι ότι άργησε να αποκτηθεί. Αν ο Άρης είχε τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Πιθανότατα αυτό θα ίσχυε και στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Όπως είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα πρέπει να αποκτήσει και ένα «εξάρι» και έναν επιθετικό. Για την ακρίβεια, θα έπρεπε να είχε ήδη αποκτήσει. Αυτός είναι σωστός λόγος για να ασκήσεις κανείς κριτική και έχει απόλυτο δίκιο ο κόσμος. Γιατί την πλήρωσε αυτή την κωλυσιεργία του, ο Άρης, με την απώλεια ενός στόχου. Ή τουλάχιστον του στέρησε την δυνατότητα να παλέψει για τους ομίλους του Europa Conference League, απέναντι στο ξεκάθαρο φαβορί, τη Μπεσίκτας. Είναι, άλλο, όμως, η κριτική και άλλο η ο μηδενισμός και η απόλυτη απαξίωση.

Κάνοντας, τέλος, λόγο για εξαιρετικές επιλογές, μια τέτοια είναι και ο Φαν Βέερτ. Οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν, όμως, για την απόκτηση του, μόνο στην περίπτωση που ο Ολλανδός επιθετικός λύσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και μείνει ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ