Ο Πάλμα και ο μονόδρομος του Άρη στη Λαμία

Ο Πάλμα και ο μονόδρομος του Άρη στη Λαμία

Η πώληση του μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα στη Σέλτικ αποτελεί μια επικερδής κίνηση για τα ταμεία της ΠΑΕ, οι κιτρινόμαυροι, όμως, είναι υποχρεωμένοι να αναπληρώσουν το μεγάλο κενό που αφήνει στο ρόστερ, ενώ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στο αυριανό (27/8) εκτός έδρας ματς στη Φθιώτιδα.

Μια επένδυση που «βγήκε», δίχως άλλο, στον Άρη, ήταν αυτή του Λουίς Πάλμα. Δεν ήταν, μάλιστα, λίγοι αυτοί που όταν οι κιτρινόμαυροι τον είχαν αποκτήσει, εξέφραζαν, με ειρωνικά σχόλια την αντίθεση τους. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα αποδείχτηκε, τελικά, «διαμάντι» για τον Άρη.

Αν μετά τη διαρροή η ΠΑΕ Άρης είχε δώσει τον Πάλμα σε ελληνική ομάδα, θα είχε ξεφτιλιστεί. Με τον νεαρό μεσοεπιθετικό, όμως, να συνεχίζει την καριέρα του στη Σέλτικ, ξεφτιλίστηκαν αυτοί που τον πήγαιναν, με τον νου τους, σε όποια ομάδα τους «κάπνιζε».

Διαβάστε επίσης: Η κρίσιμη εβδομάδα, το «μαγικό» 24 και η μεγάλη ευκαιρία

Το σημαντικό είναι ότι ο Άρης, επίσης, πούλησε τον Πάλμα στην τιμή, πάνω κάτω, την οποία ζητούσε από την αρχή για τον ποδοσφαιριστή. Ακόμα πιο σημαντικό, το ότι μπήκε και ποσοστό μεταπώλησης, καθώς στην ομάδα που θα αγωνίζεται, πλέον, δεν είναι διόλου απίθανο να κάνει και άλλη μεταγραφή τα επόμενα χρόνια, από την οποία και θα ωφεληθεί ο Άρης.

Η κίνηση, λοιπόν, της πώλησης του Πάλμα, ήταν επικερδής για τα ταμεία της ΠΑΕ. Την ίδια ώρα, όμως, ο Άρης χάνει έναν πολύ ποιοτικό παίκτη και είναι υποχρεωμένος να αναπληρώσει ο κενό και γρήγορα. Ο Σουλεϊμάνοφ είναι πραγματικά μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης, όμως, θα πρέπει να διευκρινιστεί το τι ισχύει με το θέμα της τιμωρίας του,πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μάλιστα, τόσο το καλύτερο. Ο αντικαταστάτης του Πάλμα θα πρέπει να είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής, στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πριν από αυτό το παιχνίδι, όμως, υπάρχει το αυριανό (27/8) εκτός έδρας με αντίπαλο τη Λαμία. Μια αναμέτρηση στην οποία δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Άρη από την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών. Ο Άρης οφείλει να κάνει το δύο στα δύο και στη συνέχεια, το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, να ενσωματώσει τους παίκτες που θα αποκτήσει.

Είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του Μπράμπετς, που θα ξεκινήσει μετά από έναν μήνα , περίπου στο βασικό σχήμα. Σημαντική τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Το ίδιο σημαντική θα είναι και η παρουσία του Κουέστα, που θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση.

Το σημαντικό, όμως, είναι άπαντες να αντιληφθούν ότι οι δικαιολογίες, βάσιμες ή όχι, έχουν πλέον τελειώσει και η νίκη κόντρα στη Λαμία είναι μονόδρομος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ