Λύνοντας το… σταυρόλεξο του Ινμπόμ Χουάνγκ- Πως ο «εξαφανισμένος» Κορεάτης φτιάχνει βαλίτσες για το Βελιγράδι

Λύνοντας το… σταυρόλεξο του Ινμπόμ Χουάνγκ- Πως ο «εξαφανισμένος» Κορεάτης φτιάχνει βαλίτσες για το Βελιγράδι

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην απόφαση να δώσει τέλος στη σχέση του με τον Ινμπόμ Χουάνγκ, η «συγνώμη» και τα 5,5 εκατ ευρώ

Μέρα-κλειδί για τις μεταγραφές. Η τελευταία για τις ομάδες που θέλουν να προσθέσουν νέα πρόσωπα στη λίστα τους για τη φάση των ομίλων των κυπέλλων Ευρώπης. Η ίδια που στέλνει τον Ινμπόμ Χουάνγκ στο Βελιγράδι για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα. Έκπληξη; Πιθανόν. Κυρίως όμως, ένας τρόπος για να κλείσει όσο το δυνατόν πιο «ήπια» η πιο παράξενη ιστορία που έτυχε αυτό το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Ήταν 9 Αυγούστου, παραμονή της πρώτης ευρωπαϊκής αναμέτρησης των Ερυθρόλευκων με αντίπαλο την Γκενκ, όταν ο 27χρονος κεντρικός χαφ εμφανίστηκε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, όχι για να προπονηθεί ως όφειλε, αλλά για να ανακοινώσει στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους συμπαίκτες του την απόφαση ότι αποχωρεί από το club!

Διαβάστε επίσης: H «απάντηση» του Φορτούνη

Κανονική «ανταρσία» από κάποιον που έχοντας αλλάξει ατζέντη μέσα στο καλοκαίρι, προχώρησε σε μια κίνηση που δεν παραπέμπει σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Δεν οδηγήθηκε τυχαία ο Ολυμπιακός στην απόφαση να του «κρεμάσει» το δελτίο έπειτα από όσα έγιναν εκείνο το απόγευμα Τετάρτης κορυφώνοντας μια συμπεριφορά που «καλλιεργούνταν» για εβδομάδες (σχεδόν σε ολόκληρο το βασικό στάδιο προετοιμασίας ο Χουάνγκ ένιωθε… ενοχλήσεις στη μέση, χάνοντας σχεδόν όλο το πρόγραμμα και τα φιλικά παιχνίδια). Δεν οδηγήθηκε τυχαία όμως και σήμερα στην απόφαση να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία που απλά θα κατέληγε σε κάποια δικαστική αίθουσα έπειτα από μερικούς μήνες.

Τι άλλαξε; Πρώτα από όλα η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή που τα τελευταία 24ωρα προσέγγισε εκ νέου το club υποστηρίζοντας πως κατάλαβε το λάθος του και τέλος πάντων ζητώντας συγγνώμη. Και κατ επέκταση το γεγονός ότι εμφανίστηκε με ενδιαφέρον για εκείνον μια ομάδα όπου ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικές σχέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σχεδόν 5,5 εκατ ευρώ προσφέρει ο Ερυθρός Αστέρας που επιστρέφοντας στους ομίλους του Champions League αναζητά την καλύτερη δυνατή ενίσχυση. Χρήματα που οι Ερυθρόλευκοι είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα τα «κέρδιζαν» στα δικαστήρια.

Τι δεν άλλαξε; Η απόφαση των Πειραιωτών να μην ανοίξουν ξανά την δική τους πόρτα για τον ποδοσφαιριστή έπειτα από όσα έκανε.

Είτε λοιπόν ο Ινμπόμ Χουάνγκ θα έμενε στον «αέρα» ως ότου μια δικαστική απόφαση να έβαζε τέλος. Είτε ο Ολυμπιακός θα προχωρούσε παρακάτω. Επέλεξε το δεύτερο, έχοντας ήδη αλλάξει το ρόστερ του και σχηματίζοντας μια ομάδα δίχως τον Κορεάτη που ομολογουμένως πέρσι αποτέλεσε την πιο ευχάριστη ποδοσφαιρική έκπληξη.

Μετά την ανταρσία του Ινμπόμ Χουάνγκ οι Πειραιώτες απέκτησαν τον 21χρονο Σαντιάγκο Εσέ που δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στο ερυθρόλευκο ξεκίνημα του. Έφεραν τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Κράτησαν τον Μαντί Καμαρά σε μια από τις ουσιαστικότερες «μεταγραφές» εσωτερικού του καλοκαιριού. Και όλα αυτά με το μεταγραφικό παράθυρο ακόμη ανοιχτό…

Ο Κορεάτης με βάση όσα λένε στην Σερβία θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα συμβόλαιο για 4 χρόνια. Ο κύκλος του στον Ολυμπιακό έκλεισε με 40 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ