Ο Ντένμον… πεινάει ακόμα

Ο Ντένμον… πεινάει ακόμα

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο αντιπάλων ήταν δεδομένη και υπέρ του Παναθηναϊκού, συνεπώς κόντρα στον Πανιώνιο δεν είναι δυνατόν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των «πρασίνων».

Από το παιχνίδι αυτό μπορεί να κρατήσει κανείς κάποια συγκεκριμένα πράγματα όπως η παρουσία του Μάρκους Ντένμον και του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο Αμερικανός δεν έπαιξε καθόλου στο ΣΕΦ και το… έφερε βαρέως γράφοντας στο τουίτερ πως είναι ακόμα πιο… πεινασμένος. Πήρε την ευκαιρία όμως από τον προπονητή του, ο οποίος τον ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Ήταν αποφασιστικός, σίγουρος για τις επιλογές του, συγκεντρωμένος και δεν είχε καμία σχέση με τον μπερδεμένο, φοβισμένο και «εύθραυστο» πνευματικά παίκτη των προηγούμενων αγωνιστικών.

Το θέμα βέβαια είναι αν θα συνεχίσει να έχει αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο και στα ματς της Ευρωλίγκας. Εκεί άλλωστε τον χρειάζεται περισσότερο η ομάδα του.

Όσο για τον Αντετοκούνμπο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αποτελεί τον «πυρηνικό αντιδραστήρα» της πεντάδας με το περίσσευμα ενέργειας που βγάζει πάνω στο παρκέ και στη θέση «τέσσερα» μπορεί να δώσει πολλές λύσεις.

Ναι, έχει πρόβλημα στην επίθεση, καθώς δεν μπορεί να απειλήσει από μακριά και μπορεί να λειτουργήσει μόνο με συγκεκριμένα σχήματα.

Είναι όμως παντού στην άμυνα, δίνει βοήθειες μέσα και έξω από τη ρακέτα, πάνω από το καλάθι, στα ριμπάουντ, βάζει το κορμί του. Είναι ο… πολεμιστής που χρειάζεται κάθε ομάδα για να βάλει τις βάσεις και να «χτίσει» το παιχνίδι της.

Όσο για την υπόλοιπη ομάδα έδειξε σωστή νοοτροπία, αντιμετώπισε με σεβασμό το παιχνίδι και από την αρχή έδειξε ότι δεν είχε όρεξη για… περιπέτειες.

Από εδώ και πέρα οι «πράσινοι» μπαίνουν ξανά στο δύσκολο μονοπάτι της Ευρωλίγκας και μάλιστα με διπλά παιχνίδια. Την Τρίτη υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τη Χίμκι και θα πρέπει να κερδίσουν για να κεφαλαιοποιήσουν τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ, ενώ την Πέμπτη δοκιμάζονται από την Εφές Αναντολού στην Πόλη.

Στα παιχνίδια αυτά θα φανεί εάν ο Πασκουάλ έχει καταφέρει να βρει λύσεις στα προβλήματα της ομάδας του ή αν η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν απλά συγκυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ