Το «κλειδί» για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Κρήτη

Το «κλειδί» για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Κρήτη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν με σωστή ψυχολογία και συγκέντρωση στο ματς και ήταν μεγάλο κέρδος ότι κατάφεραν να βρουν γκολ στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του ΟΦΗ στην Κρήτη κι αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του λιμανιού.

Πρώτα απ’ όλα γιατί επιτεύχθηκε σε μια δύσκολη έδρα, σ’ ένα γήπεδο που είχαν ηττηθεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Η Μπέτις παρουσίασε τον Παπασταθόπουλο: «Ήρθα για να δώσω ποιότητα στην άμυνα»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον στόχο του παίζοντας έξυπνα και το στοιχείο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση των «ερυθρόλευκων» ήταν αναμφίβολα ο τρόπος που έπαιξαν οι πειραιώτες στην έναρξη των δύο ημιχρόνων.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν με σωστή ψυχολογία και συγκέντρωση στο ματς και ήταν μεγάλο κέρδος ότι κατάφεραν να βρουν γκολ στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ποντένσε.

Ήταν ένα σημαντικό γκολ στην «οικονομία» του αγώνα κι επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να έχουν καθαρό μυαλό και καλή ψυχολογία.

Πολύ σημαντικό όμως ήταν και το χρονικό σημείο που πέτυχε το δεύτερο γκολ ο Ολυμπιακός, καθώς οι πειραιώτες έκαναν το 2-0 στο 54’, βάζοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον ΟΦΗ.

Μ’ αυτά τα δύο γκολ στα ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων, ο Ολυμπιακός έστειλε το μήνυμα στον ΟΦΗ πως ήταν αποφασισμένος για να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Ηράκλειο.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι ήταν μια νίκη που επιτεύχθηκε μετά από δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι (νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ) και χωρίς ο Μαρτίνεθ να έχει στη διάθεσή του, Φορτούνη και Ροντινέι.

Είχε όμως ξανά τον Ποντένσε σε καλή βραδιά, με τον Πορτογάλο να σκοράρει δύο φορές, ενώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στον Γιόβετιτς, με τον Μαυροβούνιο να δείχνει την ποιότητα που έχει.

Ο τρόπος μάλιστα που ενήργησε στο δεύτερο γκολ και η ασίστ στον Ποντένσε, φανερώνει πολλά για την σωστή σκέψη που είχε στο σημερινό ματς ο διεθνής σέντερ φορ.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον στόχο του, πήρε μια μεγάλη νίκη και κοιτάει το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ