Γιόβετιτς: «Δείξαμε πως είμαστε μια ομάδα με πολλές δυνατότητες»

Γιόβετιτς: «Δείξαμε πως είμαστε μια ομάδα με πολλές δυνατότητες»

Στις δυνατότητες που έχει ο Ολυμπιακός στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί του ΟΦΗ ο Στέβαν Γιόβετιτς.

Ο Ολυμπιακός πέρασε με… στιλ από το «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ (2-0) με τον Στέβαν Γιόβετιτς να είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ… σερβίροντας μάλιστα και το 2-0 στον Ποντένσε.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Μαυροβούνιος φορ στάθηκε στις δυνατότητες που έχει η ομάδα του, αλλά και για την ενέργεια του στο γκολ του Ποντένσε.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Χιτ 122-114: Ο «καυτός» Αντετοκούνμπο χάρισε την νίκη στα ελάφια

Για το πώς νιώθει μετά τη νίκη στο Ηράκλειο: «Νιώθω υπέροχα. Ήταν δύσκολο ματς σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που κέρδισε όλους τους αντιπάλους της εδώ. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλες φορές. Δεν μας απείλησε καθόλου ο ΟΦΗ. Είμαστε ευχαριστημένοι. Θα απολαύσουμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για τη φάση του δεύτερου γκολ: «Είμαστε πολλοί στην επίθεση και όλοι θέλουν να παίξουν. Στη θέση που βρέθηκα στο 0-2, είδα τον Ποντένσε που ερχόταν. Καμιά φορά οι ασίστ είναι καλύτερες από το να σκοράρεις. Το σημαντικό είναι να βοηθάς να κερδίζεις».

Για την ομάδα:«Έχουμε πολλή ποιότητα. Εχουμε πολλούς νέους παίκτες. Τουλάχιστον 16 ήρθαν φέτος. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να παίζουμε καλύτερα μεταξύ μας. Εχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες. Έχουμε δείξει πράγματα και σίγουρα θα βελτιωνόμαστε. Έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμη τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Εως τώρα έχουμε δείξει ότι παρότι είμαστε μία νέα ομάδα, έχουμε ποιότητα και προοπτική».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ