Το «Κλεάνθης Βικελίδης» δίνει λύσεις και ο Άρης απαντήσεις

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» δίνει λύσεις και ο Άρης απαντήσεις

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» δίνει λύσεις και ο Άρης απαντήσεις

Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης έκανε σημαντικά λάθη στον προγραμματισμό του, ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Λάθη τα οποία βρήκε μπροστά του στη συνέχεια και τα πλήρωσε ακριβά, με απώλειες, τόσο στη Σούπερ Λιγκ όσο και στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Είναι αλήθεια, όμως, επίσης, ότι αυτό που προσπάθησαν να περάσουν επικοινωνιακά ορισμένοι, ότι ο Άρης, δηλαδή, δεν έχει στόχους στο πρωτάθλημα, από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική, δεν έχει την παραμικρή βάση. Εκμεταλλευόμενοι, φυσικά, την δικαιολογημένη αγανάκτηση που υπήρχε στις τάξεις των οπαδών του, για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό αλλά και το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολες αποστολές για Άρη και ΠΑΟΚ σε Eurocup και Champions League

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ομάδα προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη που έγιναν, ενώ ταυτόχρονα δεν θέλει να έχει άλλες απώλειες βαθμών. Ο Άρης έχει βρει λύσεις, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου σε εφτά παιχνίδια, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, μετράει έξι νίκες και μια ισοπαλία, το 1-1 με την Κηφισιά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από δυο σερί νίκες στο γήπεδο τους, επί του Πανσερραϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχουν την ευκαιρία, μάλιστα, να κάνουν το τρία στα τρία, στο κυριακάτικο (5/11) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αντιμετωπίζοντας ουκ ολίγα προβλήματα απουσιών, καθώς έχει συνολικά οκτώ τραυματίες, ο Άρης δίνει απαντήσεις. Αρχικά στον εαυτό του και στη συνέχεια σε όσους προσπάθησαν να τον πλήξουν επικοινωνιακά. Η ομάδα του Μάντζιου θέλει την τρίτη σερί νίκη της, για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Παρά τα λάθη, παρά τα προβλήματα, δείχνει αποφασισμένος να τα καταφέρει. Με το μεγάλο στοίχημα να είναι να κερδίσει, σιγά σιγά, ξανά την εμπιστοσύνη των οπαδών του. Με το Κλεάνθης Βικελίδης να έχει από παιχνίδι σε παιχνίδι και περισσότερο κόσμο. Αν ο Άρης κερδίσει τα δυο επόμενα ματς με τον Ατρόμητο και τον Βόλο, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα εξαντληθούν τα εισιτήρια.

ΥΓ. Είναι λογικό να υπάρχει στεναχώρια, καθώς άπαντες περίμεναν την επιστροφή του Μάνου Γκαρθία, που τελικά θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα διορθωτική επέμβαση. Ο παίκτης, πάντως, είναι πιθανόν να γυρίσει στην ενεργό δράση στις αρχές του νέου έτους.

ΥΓ1. Αρκετές συζητήσεις προκάλεσε η απόφαση του Άκη Μάντζιου, να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του ο Φαμπιάνο, στο εκτός έδρας παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Βόλο. Με τον Μοντόγια, πάντως, να φαντάζει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ