Εξελίξεις με Φορτούνη, Ροντινέι και έκπληξη με Ρίτσαρντς στο Ρέντη

Εξελίξεις με Φορτούνη, Ροντινέι και έκπληξη με Ρίτσαρντς στο Ρέντη

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ υπολογίζει κανονικά Φορτούνη, Ροντινέι ενόψει ΠΑΟΚ, ενώ ο Αγγλος επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα. Τι γίνεται με Φρέιρε, Ιμπόρα.

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Κρήτη με σημαντικές απουσίες. Και όχι μόνο έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε τον ΟΦΗ φέτος στο «Γεντί Κουλέ», αλλά έδειξε ότι διαθέτει βάθος, ποιότητα και λύσεις. Εντούτοις, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν θέλει να κάνει «αλχημείες». Θέλει να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Και όταν πρόκειται για αθλητές κομβικούς, όπως ο Κώστας Φορτούνης και ο Ροντινέι, ένας λόγος παραπάνω.

Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που απόλαυσαν, ύστερα από τη νίκη στην Κρήτη. Ρεπό, ωστόσο, που δεν αφορούσε όλους. Καθώς οι δύο προαναφερθέντες έδωσαν κανονικά το παρών και την Τρίτη στο Ρέντη, έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα στην προπόνηση της Τετάρτης να συμμετάσχουν κανονικά και χωρίς πρόβλημα στο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών που δεν αγωνίστηκαν με τον ΟΦΗ. Και ουσιαστικά έθεσαν και τυπικά εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Τότε θα κάνει ντεμπούτο με τη Μπέτις ο Σωκράτης

Το θετικό, ωστόσο, είναι ότι ο Μαρτίνεθ μπορεί να υπολογίζει πλέον και στον Ομάρ Ρίτσαρντς. Ο Αγγλος αριστερός μπακ ξεπέρασε την ενόχληση που είχε αισθανθεί την προηγούμενη εβδομάδα στη γάμπα και αυτό το τριήμερο έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα, περνώντας με επιτυχία όλα τα τεστ. Και πλέον συμμετέχει ξανά στο πρόγραμμα της ομάδας. Με σκοπό να βρει αγωνιστικό ρυθμό και περιμένοντας την ευκαιρία για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αντίθετα, ο προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φρέιρε και Ιμπόρα, ούτε για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς. Ειδικά ο Αργεντινός στόπερ είναι απίθανο να προλάβει, ενώ ο Ισπανός μέσος θα κάνει μια προσπάθεια, ωστόσο, δεν φαντάζει πιθανό να είναι διαθέσιμος. Εξάλλου, ο 35χρονος χαφ έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το παιχνίδι με την Κηφισιά (24/09), δηλαδή είναι σχεδόν 40 ημέρες εκτός. Κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνο για να μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά και να επανέλθει στο 100%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ