Το πλάνο του Μαρτίνεθ και η τριάδα

Το πλάνο του Μαρτίνεθ και η τριάδα

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επιστρέφει στο 4-3-3 για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» και οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το βράδυ του Σαββάτου την προετοιμασία τους για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Ο τεχνικός των πειραιωτών, Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει καταστρώσει το πλάνο για τον μεγάλο αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός Γκαρνέτ: « Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο ατζέντης του Τζέιμς Χάρντεν»

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού έχει κατασταλάξει σε εντεκάδα με τρεις χαφ κι αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν σε διάταξη 4-3-3.

Ο Μαρτίνεθ επιλέγει λοιπόν εντεκάδα με Έσε, Καμαρά και Αλεξανδρόπουλο στην μεσαία γραμμή, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Ο Αλεξανδρόπουλος είχε ξεκινήσει και στο ματς με τον Παναθηναϊκό και πήγε πολύ καλά τα 49 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο στο συγκεκριμένο ντέρμπι.

Γκολκίπερ των πειραιωτών θα είναι ο Πασχαλάκης, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός αγώνα στην Κρήτη και επιστρέφει στο βασικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού.

Στο κέντρο άμυνας των πειραιωτών παραμένουν Ρέτσος – Πορόζο, με τον δεύτερο να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Στο αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης του Ολυμπιακού θ’ αγωνιστεί ο Κίνι.

Για την τριάδα της μεσαίας γραμμής αναφερθήκαμε στους Έσε, Καμαρά και Αλεξανδρόπουλο, ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα παίξουν Φορτούνης – Ποντένσε.

Ο Φορτούνης, που όπως και ο Ροντινέι δεν είχε παίξει στο Ηράκλειο, είναι πανέτοιμος και θα είναι στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά, με τον Μαρτίνεθ να περιμένει πολλά από τον διεθνή μέσο.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Κααμπί, με τον Μαρτίνεθ να δίνει θέση βασικού στον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού.

Από την στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός επιλέγει να παίξει με τρεις στην μεσαία γραμμή, εκτός βασικής εντεκάδας φαίνεται πως θα μείνει ο Γιώργος Μασούρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο μεγάλες νίκες  κόντρα σε Γουέστ Χαμ (Γιουρόπα Λιγκ) και ΟΦΗ (πρωτάθλημα) και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι γεμάτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ