Ολυμπιακός: Μέσα με Ζαλγκίρις Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ – Εξετάσεις για Μήτρου-Λονγκ

Ολυμπιακός: Μέσα με Ζαλγκίρις Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ – Εξετάσεις για Μήτρου-Λονγκ

Ο Μιλουτίνοφ και ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και τίθενται στη διάθεση του Μπαρτζώκα για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί πλέον να αισιοδοξεί βλέποντας τους απόντες λόγω τραυματισμών να μειώνονται μέρα με τη μέρα, με τους Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ να έχουν ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο Σέρβος ψηλός και ο Αμερικανός γκαρντ είναι σε θέση να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού στην εντός έδρας αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Euroleague, κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ (24/11, 21:15).

Διαβάστε επίσης: Φεύγει από τους Κινγκς ο Βεζένκοφ; – Σενάριο «βόμβα» από τις ΗΠΑ

Γνωστή απουσία παραμένει ο Γουίλιαμς-Γκος που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τα επόμενα παιχνίδια των «Ερυθρόλευκων», με την αποθεραπεία του όμως να πηγαίνει καλά και να κάνει τους ανθρώπους των Πειραιωτών να αισιοδοξούν για την γρήγορη επιστροφή του.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, πέρασε τις πρώτες του ώρες ως παίκτης του Ολυμπιακού, χωρίς να συμμετάσχει στην προπόνηση της ομάδας και σήμερα το απόγευμα θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να ενσωματωθεί από τις επόμενες μέρες στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο Ελληνο-καναδός γκαρντ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της Euroleague από τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στα παιχνίδια της Basket League.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ