Άρης: Η ζημιά του ενός εκατομμυρίου ευρώ και η αδικία για τους κατόχους διαρκείας

Άρης: Η ζημιά του ενός εκατομμυρίου ευρώ και η αδικία για τους κατόχους διαρκείας

Σημαντικές οι απώλειες στα ταμεία της ΠΑΕ, από την απόφαση για παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, ενώ δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις και χιλιάδες άνθρωποι που έχουν προπληρώσει την παρουσία τους σε αυτές.

Ο Άρης είναι μια από τις ομάδες που πλήττονται περισσότερο από την αδιανόητη απόφαση, να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Μια απόφαση που δεν τιμωρεί τους ενόχους, αλλά τις ομάδες και τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών τους, που δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη.

Η οικονομική ζημιά στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης για το χρονικό διάστημα που θα ισχύσουν τα συγκεκριμένα μέτρα, θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν, μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου, τρία ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο Καρβαλιάλ, οι δοκιμές, η αίσθηση για την 11αδα και ένα σωρό απορίες…

Αναμετρήσεις στις οποίες το γήπεδο αναμενόταν να είναι κατάμεστο και να έμπαινε «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ομάδας. Ακόμα, θα δώσουν ένα δυνατό παιχνίδι ακόμα, με τον ΟΦΗ, ενώ θα υποδεχθούν και τη Λαμία.

Ο Άρης, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες, θα στερηθούν ένα σημαντικό έσοδο, για δυο μήνες, περίπου, χωρίς, όμως, να γίνεται αναστολή και στην πληρωμή των υποχρεώσεων τους. Θα πρέπει, δηλαδή, να καταβάλουν τα χρήματα που οφείλουν, για παράδειγμα τις δόσεις, αν έχουν οφειλές, προς την εφορία.

Ακόμα, κατάφορη είναι η αδικία και για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, έχοντας προπληρώσει την παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια και τώρα τους απαγορεύεται να παρακολουθήσουν τα πέντε – στην περίπτωση του Άρη – εξ αυτών. Οι ομάδες, πάντως, έστω και αν δεν έχουν ευθύνη για την απόφαση, οφείλουν – ηθικά – να βρουν έναν τρόπο να τους αποζημιώσουν.

ΥΓ. Οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν την προσπάθεια για την απόκτηση του Νορβηγού αριστερού εξτρέμ της Σασουόλο, Σέιντε, χωρίς, όμως, να είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν να γίνει σήριαλ η συγκεκριμένη υπόθεση. Αν δεν υπάρξει οριστική εξέλιξη στα χρονικά όρια που έχουν θέσει, τότε θα στραφούν στις άλλες περιπτώσεις παικτών που έχουν στη λίστα τους.

ΥΓ1. Διπλός ο στόχος του Άρη στο σημερινό (12/12, 20.00) εντός έδρας παιχνίδι με τη Λιετκαμπέλις, που είναι κρίσιμο στην προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup. Η νίκη, φυσικά, είναι μονόδρομος για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, που θα προσπαθήσει να καλύψει και τη διαφορά των δέκα πόντων, με την οποία ηττήθηκε (84-74) στον εκτός έδρας αγώνα με τη λιθουανική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ