Το πλάνο Καρβαλιάλ, οι δοκιμές, η αίσθηση για την 11αδα και ένα σωρό απορίες…

Το πλάνο Καρβαλιάλ, οι δοκιμές, η αίσθηση για την 11αδα και ένα σωρό απορίες…

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκλεισε μια εβδομάδα στην χώρα μας και ήδη… κατάλαβε πολλά. Πως προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα και οι εύλογες απορίες του…

Τι να του πεις του ανθρώπου για αυτά που έχει ήδη ζήσει στην μόλις μια εβδομάδα που βρίσκεται στην χώρα μας; Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, περί ου ο λόγος, έπιασε δουλειά στον Ολυμπιακό την περασμένη Τρίτη ξέροντας πως το πρώτο του ματς θα είναι αυτό στις Σέρρες για το πρωτάθλημα.

Έμαθε όμως πως η αγωνιστική αναβλήθηκε και το ντεμπούτο του πήρε παράταση για το μεθαυριανό ματς με την Μπάτσκα Τόπολα. Και εκεί όμως τις συνθήκες με τις οποίες θα διεξαχθεί αυτό το παιχνίδι τις έμαθε τελευταία στιγμή. Χωρίς κόσμο γιατί η Κυβέρνηση αποφάσισε να παίξει τον ρόλο του… αθλητικού δικαστή και να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό στο ευρωπαϊκό του ματς, για τα επεισόδια στο Βόλεϊ. Μόνο τον Ολυμπιακό γιατί οι υπόλοιποι παίζουν με κόσμο την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης: Η εμφάνιση που χρειαζόταν ο Μιλουτίνοφ (vids)

Το άκουγε και απορούσε και ο Καρβαλιάλ που πριν καν κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει μάθει και έχει καταλάβει πολλά. Κατάλαβε κυρίως πως η δουλειά του δεν θα έχει να κάνει με το πώς θα νικήσει τους αντιπάλους στο γήπεδο αλλά και αυτούς που είναι εκτός γηπέδου, στο «σύστημα» που δείχνει πιο ισχυρό από ποτέ. Από την εποχή Κοντονή ένα πράγμα. Άγνωστες όλες αυτές οι λεπτομέρειες για τον Κάρλος Καρβαλιάλ που μέσα σε όλο το θέατρο του παραλόγου και αφού ενημερώθηκε πως θα παίξει στο άδειο Καραϊσκάκη το πιο σημαντικό ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, περιμένει να δει πότε και αν θα μάθει πιο θα είναι το πρώτο του ματς για το πρωτάθλημα.

Βλέπετε στην Ελλάδα είναι κορόνα γράμματα αν θα γίνει και πότε θα γίνει μια αγωνιστική πρωταθλήματος ή κυπέλλου. Θα παίξει στις Σέρρες ή στο Περιστέρι; Η πουθενά ακόμη γιατί παίζει και το ενδεχόμενο να το συνεχίσουν οι διαιτητές και να μην σφυρίξουν ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και ο Τσιβιλίκας και μέσα σε όλα αυτά ο Πορτογάλος δουλεύει όσο περισσότερο μπορεί για να παρουσιάσει την Πέμπτη έναν Ολυμπιακό που θα πετύχει τον στόχο του και θα πάρει την πρόκριση στο Κόνφερενς. Τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος; Τα έχει δοκιμάσει σχεδόν όλα στις προπονήσεις όμως αυτό που υπάρχει ως αίσθηση είναι πως θα καταλήξει στο 4-4-2. Με Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσο, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα και Ελ Καμπί.

Οι τελευταίες δύο προπονήσεις ίσως δείξουν ξεκάθαρα τις σκέψεις του Καρβαλιάλ που ψάχνει να βρει λύσεις και στο θέμα της… αεροπορίας. Οι Σέρβοι έχουν ψηλά κορμιά, είναι δυνατοί στις στημένες φάσεις και αυτό είναι «πονοκέφαλος» για τον Πορτογάλο τεχνικό που ξέρει πόσο σημαντικός είναι ο συγκεκριμένος τομέας.

Το καλό για τον Καρβαλιάλ είναι πως ο Ποντένσε συνεχίζει να προπονείται κανονικά ενώ από την Δευτέρα μπήκε και ο Γιόβετιτς και έτσι έμειναν στα πιτς μόνο οι Πορόζο, Φρέιρε και Σκάρπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ