Από το «Φ» και το «Χ» η κόκκινη «αλφαβήτα»!

Από το «Φ» και το «Χ» η κόκκινη «αλφαβήτα»!

Οι Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος δίνουν το σύνθημα της ανεπίθεσης του Ολυμπιακού…

Μπορεί το (άμεσο) μέλλον του Ολυμπιακού να εξαρτηθεί κατά πολύ από την ανάρτηση μίας… selfie; Κι όμως είναι πιθανό να συμβεί, αφού ο Κώστας Φορτούνης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιχείρησαν να κάνουν σέντρα πολύ νωρίτερα από την έναρξη της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων, κάτι που σημαίνει ότι υπό κανονικές συνθήκες είναι σε θέση να αποτελέσουν δίδυμο που θα βοηθήσει σημαντικά τους ερυθρόλευκους στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν ξανά τα σκήπτρα.

Για όσους γνωρίζουν από πρόσωπα και πράγματα στο Ρέντη είναι σαφές ότι ο Λάζαρος έχει πάρει την απόφαση να φορέσει τη φανέλα της ομάδας που έχει αγαπήσει από μικρός έχοντας σκοπό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, κι ας τον οδήγησε ο επαγγελματισμός στη μέχρι τώρα καριέρα του στους τρεις παραδοσιακούς ανταγωνιστές της.

Ο Χριστοδουλόπουλος εκτός από το ταλέντο διαθέτει και το ζήλο αλλά και την εμπειρία, ώστε να αναλάβει τον πρώτο ρόλο, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο και από την πτέρυγα της ενδεκάδας, αλλά και στα αποδυτήρια. Τους χρειάζεται τους παίκτες που θα δώσουν το σύνθημα για την αντεπίθεση ο Ολυμπιακός και ο Λάζαρος θα αποτελέσει όπως φαίνεται έναν από αυτούς που θα αναλάβουν την ευθύνη να πάνε την ομάδα μπροστά.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα πρέπει να κινηθεί και ο Κώστας Φορτούνης και η παρουσία του Χριστοδουλόπουλου είναι πιθανό να αποδειχθεί ευεργετική και για αυτόν. Για τον Κώστα υπάρχει πάντα ο αστερίσκος για την παραμονή του στο Ρέντη, από τη στιγμή που ομάδες του εξωτερικού και δη της Τουρκίας εξακολουθούν να επιδεικνύουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά μέχρι τώρα οι περισσότερες πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του στον Ολυμπιακό.

Σε αυτήν την εκδοχή ο «Φόρτου» θα πρέπει να μπει και αυτός μπροστά, κάτι που δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει την προηγούμενη σεζόν, ίσως γιατί δεν το ευνόησαν οι συνθήκες στα αποδυτήρια με το «μωσαϊκό» που αποτελούσαν οι Βέλγοι, οι Σέρβοι, οι Πορτογάλοι και οι Έλληνες.

Όταν η μπάλα σου ζητάει να πάρεις την σκυτάλη και να συνεχίσεις την ιστορία, τότε δεν μπορείς να την αφήσεις να πέσει κάτω ή να ξεκινήσεις χωρίς αυτήν. Η επένδυση στους Έλληνες είναι ξεκάθαρη από την πλευρά του Ολυμπιακού και οι Φορτούνης-Χριστοδουλόπουλος θα είναι χωρίς καμία αμφιβολία οι δύο βασικοί εκφραστές του όλου εγχειρήματος.

Κι όπως μας δείχνει η κίνησή τους να ξεκινήσουν από νωρίς τις προπονήσεις το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι για αυτό και θέλουν να εκμεταλλευτούν τη γνωριμία όσο και την καλή συνεργασία τους από την Εθνική μας ομάδα και να τη μεταφέρουν και στο Ρέντη. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε πάνω στο χόρτο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ