Ο Έσε δείχνει τον δρόμο σε όλους

Ο Έσε δείχνει τον δρόμο σε όλους

Τέτοια μεγάλα παιχνίδια θέλουν μαχητές όπως ο Έσε, θέλουν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα κερδίσουν τις προσωπικές μονομαχίες.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Κύπελλο και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ακολουθεί η ρεβάνς των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη στι1 17 Ιανουαρίου αλλά ο Ολυμπιακός θέλει απόψε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του «τριφυλλιού», ειδικά μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, με την απαράδεκτη διαιτησία του Σλοβάκου ρέφερι.

Για να πετύχει ο Ολυμπιακός τον στόχο του στην Λεωφόρο, θα πρέπει οι παίκτες του να έχουν σαν παράδειγμα τον Σαντιάγκο Έσε, καθώς ο Αργεντινός μέσος δείχνει τον «δρόμο» και στους υπόλοιπους ερυθρόλευκους.

Ο λατινοαμερικάνος μεσοαμυντικός είναι παράδειγμα για τους συμπαίκτες του και σε κάθε παιχνίδι δίνει το 100% των δυνατοτήτων του κι αυτό είναι κάτι που το παραδέχονται όλοι στο Ρέντη.

Ο Έσε είναι πολύτιμος σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού και προσφέρει πολλά στην μεσαία γραμμή της ομάδας του, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Μιλάμε για έναν χαφ που θα δώσει πολλές «μάχες», θα παλέψει με αυταπάρνηση για κάθε μπάλα και θα τρέξει για να καλύψει την οποιαδήποτε αδυναμία στην μεσαία γραμμή ή την άμυνα του Ολυμπιακού.

Είναι ο παίκτης που θα «καταπιεί» πολλά χιλιόμετρα στο χορτάρι και βγάζει την εικόνα του μαχητή σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του λιμανιού.

Κι αυτό ακριβώς χρειάζεται μια ομάδα σε τέτοιο ντέρμπι, αυτό χρειάζεται ο Ολυμπιακός στο αποψινό σημαντικό παιχνίδι απέναντι στους «πράσινους».

Τέτοια μεγάλα παιχνίδια θέλουν μαχητές όπως ο Έσε, θέλουν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα κερδίσουν τις προσωπικές μονομαχίες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να δείξουν την μαχητικότητα τους κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Έσε είναι ένα καλό παράδειγμα για όλους τους «ερυθρόλευκους.

Την εικόνα του συμπαίκτη τους θα πρέπει να έχουν όλοι οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού στην έδρα των «πράσινων» κι αυτό είναι φυσικά που θέλει να δει και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του 24χρονου μέσου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και είναι λογικό να ποντάρει πολλά πάνω του και στην αποψινή αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Έσε ο οποίος θα έχει κομβικό ρόλο στον άξονα της μεσαίας γραμμής για τον Ολυμπιακό και από τη δική του παρουσία θα κριθούν πολλά στο παιχνίδι των πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ