ΠΑΟΚ : Φάκελος μεταγραφές

ΠΑΟΚ : Φάκελος μεταγραφές

Τα λάθη του καλοκαιριού πληρώνουν αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ λόγω των διαφορετικών απόψεων που υπήρχαν σε μεταγραφές και αποχωρήσεις παικτών.

Μπορεί να είναι λίγο νωρίς για να συζητάμε για μεταγραφές, όμως στον ΠΑΟΚ το κεφάλαιο αυτό, στην εποχή Σαββίδη, προσελκύει κόσμο και κοσμάκι. Το καλοκαίρι γίνανε λάθη και μάλιστα χοντρά. Πρώτο και βασικό δεν διαβάστηκε από κανέναν η έκθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τις ανάγκες της ομάδας. Δεύτερο λάθος και ίσως το πιο σοβαρό ήταν πως οι υπεύθυνοι των μεταγραφών είχαν διαφορετικές απόψεις στο ποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να έρθουν και σε ποιες θέσεις. Γι’ αυτό τον λόγο βλέπουμε σήμερα μια ασφυξία στις θέσεις των χαφ και σε άλλες όπως αυτές των μπακ, αλλά και της επίθεσης.

Αυτά τα γεγονότα προσπαθούν να προλάβουν στην Τούμπα προκειμένου να γίνουν έστω και τον Γενάρη στοχευμένες κινήσεις που δεν θα φέρουν μεγαλύτερο μπέρδεμα στα αποδυτήρια της ομάδας. Το λέω αυτό γιατί φέτος στον ΠΑΟΚ, υπάρχει μια γκρίνια καθώς όσοι βρίσκονται στο ρόστερ θέλουν να παίζουν. Και από τη στιγμή που ο Λουτσέσκου επιμένει σε δύο-τρεις παίκτες, παρότι αυτοί δεν τον έχουν δικαιώσει με τις εμφανίσεις τους, τότε όλα τα πυρά πάνε πάνω στον προπονητή και υπάρχει μια αναστάτωση.  

Από νωρίς, το τμήμα σκάουτινγκ έχει ξεκινήσει μια προεργασία και αυτή την στιγμή είναι σε θέση να παραδώσει ένα φάκελο με τίτλο: «μεταγραφές-αποχωρήσεις Γενάρης 2018». Αυτή η λίστα θα δοθεί σε τρεις ανθρώπους. Στον Ιβάν Σαββίδη, στο Μάκη Γκαγκάτση και στη Μαρία Γκοντσάρεβα. Αφήσαμε απ’ έξω τον τεχνικό διευθυντή Λούμπος Μίχελ γιατί μετά την άδεια που είχε πάρει από τον Ιβάν Σαββίδης, δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι που θα φτάνουν οι αρμοδιότητες του. Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι τις μεταγραφές τον Ελ Καντουρί και Μαουρίτσιο δεν τις είχε τρέξει ο ίδιος.   

Αυτοί που θα έχουν ενεργό ρόλο στις μεταγραφές θα είναι οι Γιάννης Σαββίδης και Χρήστος Ακκάς. Μάλιστα ταξίδεψαν, όπως σας ενημέρωσε το «to10.gr» στο Λονδίνο για να συμμετάσχουν στο Forum του «WyScout» στο γήπεδο «Στάνφορντ Μπριτζ». Με την ατζέντα γεμάτη έχουν ξεκινήσει επαφές με ομάδες και μάνατζερ που μπορούν, και να φέρουν καλούς παίκτες, αλλά και καλές προτάσεις για παίκτες του Δικεφάλου. Ειδικά για το τελευταίο κομμάτι, καθώς τον Γενάρη θα αποχωρήσουν πολλοί από την Τούμπα για να συρρικνωθεί και το ρόστερ της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ