Ο Καρυπίδης, τα διαρκείας και οι μεταγραφές

Ο Καρυπίδης, τα διαρκείας και οι μεταγραφές

Ο Άρης αναμένεται να ανακοινώσει δύο παίκτες μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στα εισιτήρια.

Οι οπαδοί του Άρη μπορούν από αύριο να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ουσιαστικά, η κίνηση αυτή θα αποτελέσει την πρώτη σφυγμομέτρηση του ενθουσιασμού του κόσμου και πως αυτό θα αποτυπωθεί με την στήριξη της ΠΑΕ. Είναι ξεκάθαρο, άλλωστε, ότι ένα από τα βασικά έσοδα της εταιρείας και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα είναι τα εισιτήρια, διαρκείας και μη.

Είναι ξεκάθαρο, επίσης, ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης, δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει στην τύχη του το συγκεκριμένο θέμα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ γνωρίζει ότι είναι στο χέρι του τον ενθουσιασμό αυτό του κόσμου να τον απογειώσει ακόμα περισσότερο, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την διάθεση περισσότερων εισιτηρίων και φυσικά οφέλη για τα ταμεία της ΠΑΕ.

Μετά την συμφωνία με τον Ούγκο Σόουζα, στις προθέσεις του προέδρου της ΠΑΕ Άρης είναι να ανακοινώσει και ακόμα δύο μεταγραφές, τουλάχιστον, μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θα πρόκειται για ποδοσφαιριστές, πιθανότατα, από την λίστα που θα φέρει αύριο μαζί του στην Θεσσαλονίκη ο Πάκο Ερέρα. Με κάποιους εξ αυτών, άλλωστε, οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και απομένει μόνο να μπουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις, κάτι που απαιτεί να δώσει τη σχετική έγκριση ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Προσωπικά δεν είμαι υπέρ αυτής της σχέσης πελάτη, δηλαδή του να μου φέρει πρώτα τον παίκτη ο πρόεδρος της ομάδας και στην συνέχεια να πάρω διαρκείας. Είναι απόλυτα θεμιτό, όμως, να προχωράει σε τέτοια κίνηση η ΠΑΕ, όταν μερίδα του κόσμου φαίνεται ότι σκέφτεται έτσι και περισσότερο αυτοί που απείχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Υ.Γ Το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στις ΗΠΑ, το σίγουρο είναι ότι θα βγάλει είδηση και μάλιστα οριστική. Αρνητική ή θετική, θα δείξουν οι επόμενες μέρες.

Υ.Γ1 Το πιο φθηνό εισιτήριο στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα , κοστίζει 130 ευρώ. Το πιο φτηνό στο Κλεάνθης Βικελίδης, 120 ευρώ. Αυτά για τις τιμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ