Το νέο προφίλ και η αναβάθμιση

Το νέο προφίλ και η αναβάθμιση

Ο Ολυμπιακός παίρνει παίκτες ενισχύοντας το ρόστερ του σε όλες τις γραμμές, γιατί είναι προφανές ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει να περάσει ένα νέο προφίλ στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν σημαντικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, δείχνοντας έτσι την διάθεση που έχουν για διεκδίκηση του τίτλου μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στο μεγάλο λιμάνι έχουν ήδη φτάσει παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά και αναμένονται κι άλλες προσθήκες, σε ότι αφορά την θέση του στόπερ, με την πρόθεση των πειραιωτών να είναι ξεκάθαρη.

Διαβάστε επίσης: Πάει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός – Ο Μπιρτς, ο Μπλακ και η λίστα του Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός παίρνει παίκτες ενισχύοντας το ρόστερ του σε όλες τις γραμμές, γιατί είναι προφανές ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει να περάσει ένα νέο προφίλ στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν λογικό να πάει σε επιλογές για τις οποίες αισθάνεται σίγουρος, καθώς μιλάμε για ποδοσφαιριστές που έχουν οι περισσότεροι παίξει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και τους γνωρίζει καλά ο Καρβαλιάλ.

Με τις μεταγραφές λοιπόν που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στη διαδικασία του restart και είναι έτοιμοι για να παρουσιάσουν ένα βελτιωμένο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Καρβαλιάλ θεωρεί πως οι προσθήκες που έχουν γίνει αλλά κι αυτές που θα γίνουν θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα του κι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν αν μη τι άλλο η εμφάνιση του Ζέλσον στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προσθέτει ποιότητα στο ρόστερ του αλλά παράλληλα προσθέτει και έξτρα λύσεις αριθμητικά, δίνει δηλαδή την δυνατότητα και περισσότερων επιλογών στον προπονητή του.

Κι εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει μόνο ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και τα παιχνίδια με τη Φερεντσβάρος για το conference league, με τον Ολυμπιακό φυσικά να στοχεύει σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αυτό που έχει στο μυαλό του ο Καρβαλιάλ είναι να βάλει στο «κάδρο» καλύτερη δημιουργία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος προπονητής εστιάζει πολύ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, θεωρώντας πως Όρτα και Τσικίνιο έχουν να δώσουν πολλά στους πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ