Πάει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός – Ο Μπιρτς, ο Μπλακ και η λίστα του Μπαρτζώκα

Πάει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός – Ο Μπιρτς, ο Μπλακ και η λίστα του Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός είναι στην αγορά για σέντερ και αυτές είναι πέντε περιπτώσεις, η καθεμία με τις δικές της ιδιαιτερότητες, που εξετάζονται από τον Μπαρτζώκα.

Οι τραυματισμοί των Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον Ολυμπιακό που πλέον έχει μόνο τον Φίλιπ Πετρούσεφ στο «5» και πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναζητά στην αγορά μία ακόμη λύση για το «ζωγραφιστό».

Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Μιλουτίνοφ και έδειξαν ότι θα χρειαστεί να παραμείνει στα… πιτς τουλάχιστον για δύο μήνες, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση σέντερ με κάποια ονόματα να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Ράντονιτς θέλει Ολυμπιακό – Πίεση στην Τορίνο για τον Σέρβο εξτρέμ

Μία περίπτωση είναι αυτή του Κεμ Μπιρτς. Ο Καναδός σέντερ γνωρίζει καλά το περιβάλλον από την παρουσία του στην ομάδα τη σεζόν 2016-17 και ο χρόνος προσαρμογής θα ήταν μικρότερος. Μοναδικό ερωτηματικό, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα.

Το όνομα του Ταρίκ Μπλακ από την πρώτη στιγμή μπήκε στο τραπέζι καθώς έχει το επιπλέον ατού πως γνωρίζει άριστα τη φιλοσοφία του κόουτς Μπαρτζώκα, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και προσαρμόζεται εύκολα σε… μικρότερους ρόλους.

Ο Τρέβιον Γουίλιαμς, είναι μία περίπτωση που ξεχωρίζει από το EuroCup, με τον Αμερικανό να έρχεται από την G-League και να μετρά ωε τώρα 14,6 πόντους, 11,5 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 28 λεπτά ανά αγώνα.

Παρόμοια περίπτωση είναι και του Βέρνον Κάρεϊ Τζούνιορ. Ερχόμενος από την Αμερική, ο θηριώδης σέντερ της Καρσίγιακα, στο BCL μετρά φέτος 18,6 πόντους, 7,5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ. 1,6 τάπες και 1 κλέψιμο σε 28,7 λεπτά ανά αγώνα.

Τέλος, ακόμη μία περίπτωση από την Τουρκία είναι αυτή του Ντέιβιντ ΜακΚόρμακ. Ο Αμερικανός, μετρά 12,4 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα έχοντας καλές κινήσεις κοντά στο καλάθι και πρόκειται για την πιο… αθόρυβη περίπτωση από τις προηγούμενες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ