Χωρίς… τζακ ποτ το δελτίο των 10 ευρώ!

Χωρίς… τζακ ποτ το δελτίο των 10 ευρώ!

Δεν είναι τυχαίες οι επιτυχίες του Ολυμπιακού ΣΦΠ, αλλά στηρίζονται σε σταθερή βάση!

Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το επίτευγμα του Ολυμπιακού ΣΦΠ! Μπορεί στα χαρτιά να είναι… ερασιτέχνης, όμως στην πράξη αποδεικνύεται επαγγελματίας στις επιτυχίες! Κι όλα αυτά από μία παρέα που ξεκίνησε με επικεφαλής τον Μιχάλη Κουντούρη και όχι μόνον εξόφλησε τα χρέη του συλλόγου (χωρίς να τα φορτώσει στην πλάτη του ελληνικού λαού, όπως έκαναν αρκετοί άλλοι και σε …επαγγελματικό επίπεδο) άλλα έφτασε και να οδηγήσει τον σύλλογο στην εντός συνόρων κυριαρχία και στους ευρωπαϊκούς τελικούς!

Τέσσερις συμμετοχές σε μία χρονιά στο πιο σημαντικό ραντεβού της ηπείρου, σε άνδρες και γυναίκες στο βόλεϊ και το πόλο; Και μία κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου στο βόλεϊ γυναικών με εκτός έδρας επικράτηση; Πραγματικά είναι τεράστια η επιτυχία και μόνον τυχαία δεν ήρθε. Προέκυψε από την καλή οργάνωση που είχε η υπό τον Μιχάλη Κουντούρη διοίκηση, αλλά και χρειάστηκε η οικονομική υποστήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σε άλλους συλλόγους, ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει «ενιαίος και αδιαίρετος» και μάλιστα επί της ουσίας κι όχι στα λόγια. Και φυσικά έπαιξε τεράστιο ρόλο η συμμετοχή των οπαδών της ομάδας που με την κάρτα μέλους ή την κάρτα φιλάθλου και με την συνεισφορά των 10 ευρώ υποστήριξαν οικονομικά αυτήν την προσπάθεια.

Είδαν όμως όλοι ότι η συμμετοχή τους είχε αντίκρυσμα και μάλιστα ό,τι το καλύτερο. Σε αυτό το… δελτίο των 10 ευρώ δεν υπήρχε… τζακ ποτ, αλλά η επιτυχία ήταν εξασφαλισμένη. Για αυτό και ο Ολυμπιακός ΣΦΠ έχει κάθε λόγο να συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο με σκοπό να πάει ακόμη πιο ψηλά.

Τώρα πια οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι πεπεισμένοι ότι με αυτά τα 10 ευρώ το χρόνο που μπορεί να προκύψουν ακόμη και από το υστέρημά τους, θα βοηθήσουν την ομάδα τους να μείνει στην πρώτη γραμμή εντός και εκτός συνόρων.  Και στο μπάσκετ γυναικών κυριαρχούν οι ερυθρόλευκοι, ενώ και στο χάντμπολ έφτασαν πρόσφατα στην κατάκτηση του νταμπλ,στην πρώτη χρονιά που είδαμε στο συγκεκριμένο άθλημα την ερυθρόλευκη φανέλα, μετά τη συγχώνευση με τον όμιλο Ξυνή.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός ΣΦΠ δεν έφτασε τυχαία σε αυτό το επίπεδο. Δεν του προέκυψαν συγκυριακά οι επιτυχίες για αυτό και παρουσιάζει διάρκεια. Γιατί όπως ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις, αλλά να παραμείνεις στην κορυφή. Κι όπως μας δείχνουν οι ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού υπάρχει η σταθερή βάση για να συνεχιστούν για πολλά ακόμη χρόνια αυτές οι πολύ σημαντικές επιδόσεις τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ