Τα γκολ στο Μουντιάλ «πληρώνονται»

Τα γκολ στο Μουντιάλ «πληρώνονται»

Η προσπάθεια των Τούρκων και των Γερμανών για την απόκτηση του Ανσαριφάρντ πριν παίξει στο Μουντιάλ και το ξεκάθαρο μήνυμα του Ολυμπιακού. Το γκολ στο φιλικό με τους Λιθουανούς και η δικαίωση μιας μεταγραφής.

Ξεκινάει σε λίγες μέρες το παγκόσμιο Κύπελλο και τα φιλικά παιχνίδια των ομάδων που θα παίξουν στην μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όλοι έχουν τα βλέμματα στραμμένα στα τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες. Να έχουν μια εικόνα λίγο πριν την πρεμιέρα της κορυφαίας διοργάνωσης.

Και βλέπουν λοιπόν , Ιράν – Λιθουανία 1-0. Το «παστέλι» το έκανε ο Ανσαριφάρντ και όλοι φυσικά κοιτάζουν τις επιδόσεις που είχε ο Ιρανός στράικερ του Ολυμπιακού την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Και βλέπουν ότι διεθνής επιθετικός σημείωσε 17 γκολ στο πρωτάθλημα και αυτό δεν περνά απαρατήρητο.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από τα δημοσιεύματα του τουρκικού και γερμανικού Τύπου, που αναφέρουν τις τελευταίες μέρες πως η Μπεσίκτας αλλά και γερμανικές ομάδες επιθυμούν να εντάξουν τον Ιρανό παίκτη στο δυναμικό τους. Οι ιθύνοντες της Μπεσίκτας θυμούνται άλλωστε τον Καρίμ να σκοράρει δύο φορές πέρυσι εναντίον της τουρκικής Οσμάνλισπορ στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Και είναι προφανές από τα όσα γράφονται σε τουρκικές και γερμανικές ιστοσελίδες, πως το καλύτερο «σενάριο» γι’ αυτούς, θα ήταν να προχωρούσαν στην απόκτηση του παίκτη πριν από την διεξαγωγή της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και είναι επίσης προφανές, όπως αποκάλυψε to10.gr, ότι οι απαντήσεις του Ολυμπιακού στις πρώτες προτάσεις που δέχθηκε ήταν αρνητικές.

Όταν το καλοκαίρι έχει στο πρόγραμμα Μουντιάλ κι ένας παίκτης προέρχεται από καλή σεζόν, τότε δεν γίνεται κουβέντα πριν από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι κουβέντες γίνονται μετά και ένα είναι το σίγουρο. Τα γκολ που μπορεί να πετύχει ένας παίκτης στο Μουντιάλ «πληρώνονται». Και μάλιστα πολύ ακριβά κι αυτό το ξέρουν καλά οι ομάδες που θέλουν τον Ανσαριφάρντ.

Ο Ολυμπιακός φυσικά από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση, ότι πρώτα απ’ όλα θα παίξει ο Ανσαριφάρντ στο Μουντιάλ. Μετά την συμμετοχή του Ιρανού στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όποια ομάδα επιθυμεί την απόκτηση του διεθνούς σέντερ φορ θα πρέπει να μιλήσει με τον Ολυμπιακό.

Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές όταν το πρόγραμμα έχει Μουντιάλ και οι ερυθρόλευκοι είναι σε θέση ισχύος. Ο Ολυμπιακός άλλωστε πίστεψε τον Ανσαριφάρντ όταν ο Ιρανός αγωνίζονταν στον Πανιώνιο και του έδωσε την ευκαιρία να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Και η συγκεκριμένη μεταγραφή ήταν μια μεγάλη δικαίωση για τους πειραιώτες. Είχαν ακουστεί και γραφτεί πολλά για μεγάλο ρίσκο της ομάδας του λιμανιού, αλλά η εξέλιξη των πραγμάτων δικαίωσε τον Ολυμπιακό στην υπόθεση μεταγραφής του Ανσαριφάρντ.

Όπως επίσης θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στην προσωπική δικαίωση του παίκτη τον περασμένο Αύγουστο, όταν αποφάσιζε να μείνει στον Ολυμπιακό, παρά το ότι ο Μπέσνικ Χάσι του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει. Έμεινε στους ερυθρόλευκους και δικαιώθηκε ο Καρίμ.

Σε διοργανώσεις λοιπόν όπως το Μουντιάλ κάθε γκολ είναι «χρυσάφι» και αυτό το γνωρίζουν καλά στο μεγάλο λιμάνι. Αν λοιπόν ο Ανσαριφάρντ συνεχίσει να είναι σε φόρμα, τότε η πρόβλεψη που είχε κάνει ο Σάββας Θεοδωρίδης πριν από ενάμιση χρόνο θα επιβεβαιωθεί. Τι είχε πει ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού; Ότι ο Καρίμ θα κάνει μεταγραφή πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Με δυο γκολ στο Μουντιάλ μπορεί να είναι και περισσότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ