Η αύρα του «γκάνγκστερ», το πάρτι ομάδας και οπαδών και το κύπελλο

Η αύρα του «γκάνγκστερ», το πάρτι ομάδας και οπαδών και το κύπελλο

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στο «Παλέ» στο χθεσινό (7/2) παιχνίδι με την Τρέντο, ο Άρης με κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό στο ΟΑΚΑ νίκησε και οι οπαδοί του δημιούργησαν για ακόμα μια φορά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ζητώντας παράλληλα από τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας, που βρέθηκαν στο γήπεδο, την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ακόμα μια μοναδική παράσταση δόθηκε στην πιο μπασκετική έδρα της Ελλάδας. Ο Άρης, με φόρα από το τεράστιο διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρέσυρε στο διάβα του και την Τρέντο, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του ομίλου του στο EuroCup, ενώ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας σε νοκ άουτ την Προμετέι.

Δεν θα μπορούσε να μην κερδίσει ο Άρης, που ερχόταν με κεκτημένη ταχύτητα. Δεν θα μπορούσε να μην κερδίσει σε αυτήν την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του στο «Nick Galis Hall». Οι οπαδοί του που κάνουν δυο – δυο τα sold out, καθώς μετά από αυτά με την Τρέντο, εξαφανίστηκαν και τα εισιτήρια του κυριακάτικου (11/2) αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Τανούλης, όπως λέμε Κωστούλας: Τα άλλα αδέρφια του Ολυμπιακού της Ευρώπης (vids)

Δεν θα μπορούσε να μην κερδίσει ο Άρης με τον τεράστιο Νίκο Γκάλη στις εξέδρες του Παλέ. Ο «γκάνγκστερ» βρέθηκε στο γήπεδο, γνώρισε την αποθέωση και παρακολούθησε το παιχνίδι. Το γήπεδο «δονήθηκε» από τα συνθήματα κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο και ο ίδιος έδειχνε να το απολαμβάνει.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές του Άρη, που έζησαν από κοντά τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα, μεταξύ των οποίων και οι Κουέστα και Βέλεθ, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Μπένετ.

Πήραν το χειροκρότημα του κόσμου αλλά και το ξεκάθαρο μήνυμα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το άκουγαν συνεχώς από όσους τους πλησίαζαν έξω από το γήπεδο οι παίκτες του Άρη, αλλά και από το σύνθημα στο κατάμεστο «Nick Galis Hall». Το συγκεκριμένο μήνυμα, θα πρέπει να το μεταβιβάσουν και στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

ΥΓ. Αναμενόμενη ήταν για πολλούς η απόφαση της ΠΑΕ Παναιτωλικός να μη δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου,που θα διεξαχθεί την Τρίτη (13/2) στο Αγρίνιο. Ακόμα και χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου τους, οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν το δικό τους καθήκον στον αγωνιστικό χώρο.

ΥΓ1. Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει ροτέισον, σε συγκεκριμένες θέσεις, στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που είναι απόλυτα λογικό, καθώς ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός με τον Παναιτωλικό. Αν παρουσιαστεί, όμως, όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, τότε μπορεί να φύγει με το διπλό από τους «Ζωσιμάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ