Η σιγουριά των Μαγυάρων, «όπλο» για τον Ολυμπιακό

Η σιγουριά των Μαγυάρων, «όπλο» για τον Ολυμπιακό

«Αέρα τα πανιά» έρχεται η Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκη θεωρώντας πως «έχει» τον Ολυμπιακό

Μια πολύ καλή ομάδα που μάλιστα φέτος παραμένει αήττητη στο Κόνφερενς Λιγκ έχοντας επιδείξει σημαντικά αποτελέσματα, όπως οι δύο ισοπαλίες με την Φιορεντίνα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Η Φερεντσβάρος προφανώς και αποτελεί ένα δύσκολο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό. Τόσο γιατί ο Ολυμπιακός έχει τα θέματα του παίζοντας την πρόκριση σε μια περίοδο που άλλαξε ξανά προπονητή και επιδιώκει ένα νέο restart όσο και γιατί οι Μαγυάροι έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο ικανό για το καλύτερο.

Απέναντι σε αυτό ο Ολυμπιακός έχει να αντιπαρατάξει την εμπειρία του αλλά και την ποιότητα των παικτών του ποντάροντας βεβαίως και στον παράγοντα Μεντιλίμπαρ που ντεμπουτάρει στο αυριανό ματς στο Καραϊσκάκη. Και αν κρίνουμε από όσα αναφέρονται καθημερινά το τελευταίο διάστημα στα Ουγγρικά ΜΜΕ; Τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να αποδειχθεί πως έχει ένα ακόμη δυνατό «όπλο» στα χέρια του απέναντι στην Φερεντσβάρος.

Διαβάστε επίσης: Η «μάχη» της Premier League: Ποιος θα πάρει τον τίτλο, ποιος θα βγει Ευρώπη και ποιος θα υποβιβαστεί (pics)

Βλέπετε, οι Μαγυάροι εμφανίζονται σίγουροι για την επιτυχία τους απέναντι στον «Ολυμπιακό των πολλών προβλημάτων» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Δεν είναι κακό να πιστεύεις στις δυνατότητες της ομάδας σου, κακό είναι να υποτιμάς μια ομάδα που ναι μεν δεν είναι στα καλύτερα της αλλά δεν παύει να έχει μια δυναμική διαχρονικά. Όπως και να έχει για τον Ολυμπιακό τα ματς με την Φερεντσβάρος δεν είναι απλά μια πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς. Είναι κάτι περισσότερο. Είναι μια ευκαιρία για έξτρα κίνητρο σε μια χρονιά που προφανώς δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν στον Ολυμπιακό. Είναι μια ευκαιρία για να δώσει μια χαρά στον κόσμο που επιστρέφει και γεμίζει ξανά το Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός που μέσα σε μια εβδομάδα παίζει όλη την χρονιά. Την ευρωπαϊκή του ύπαρξη και τα… ρέστα του στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή πάει στην Τούμπα με -7 από την κορυφή και ξέρει πως για να είναι ρεαλιστικά μέσα στο «κόλπο» πρέπει να κάνει ότι έκανε πέρσι στην ΟΠΑΠ Αρένα με το 1-3. Και αν όχι για να κάνει την ανατροπή του αιώνα για το πρωτάθλημα, για να μπορέσει να αποφύγει την 4η θέση που έχει 50% πιθανότητες να μην οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς ο Άρης που είναι πλέον το φαβορί για την μια θέση στον τελικό «απειλεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ