Το… ατού της Φερεντσβάρος, ατού για τον Ολυμπιακό

Το… ατού της Φερεντσβάρος, ατού για τον Ολυμπιακό

Η «κόλαση» που υπόσχονται οι Μαγυάροι για τον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό δείχνει και την δύσκολη θέση που βρίσκονται. Πως αυτό το κλίμα κάνει καλό στους ερυθρόλευκους…

Από την συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς «απειλεί». «Θα είναι κολασμένη η ατμόσφαιρα στην Βουδαπέστη» έλεγε και το ξαναείπε χθες παραμονή του καθοριστικού αγώνα που θα δώσει το εισιτήριο για τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Στάνκοβιτς.

Φαίνεται όμως πως έχει μείνει στα… παλιά τα χρόνια. Θα φωνάζουν λοιπόν οι Μαγυάροι που έχουν ξεπουλήσει. Και επειδή θα αλαλιάζουν, οι «ερυθρόλευκοι» θα φοβηθούν. Και θα… καταρρεύσουν. Κάπως έτσι λογικά πρέπει να το έχει στο μυαλό του ο Σέρβος προπονητής, οι παίκτες του αλλά και τα ΜΜΕ της Ουγγαρίας που ακολουθούν το ίδιο… τροπάριο.

Διαβάστε επίσης: Ο αιφνιδιασμός και οι εκπλήξεις Μεντιλίμπαρ στη Βουδαπεστη

Λες και ο Ολυμπιακός θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε… κολασμένη ατμόσφαιρα. Λες και οι Μασούρας, Πασχαλάκης, Κάρμο, Τσικίνιο, Ποντένσε, Φορτούνης και τα άλλα παιδιά θα μπουν και θα τα χάσουν.

Αλήθεια το πιστεύουν αυτό οι Μαγυάροι; Θαρρώ πως όχι, απλά το φωνάζουν ξανά και ξανά μήπως το… πιστέψουν. Αυτό που ουσιαστικά φαίνεται είναι πως το φοβούνται οι ίδιοι το ματσάκι και κάπως έτσι έχουν επιδιώξει να αντιδράσουν.

Το… ατού της Φερεντσβάρος μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε ατού του Ολυμπιακού. Οι Μαγυάροι είναι… τσίτα, ξέρουν πως το 1-0 του πρώτου αγώνα τους αναγκάζει να πάρουν ρίσκα αργά ή γρήγορα αν δεν ξεκινήσουν καλά το ματς. Ξέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία να διαχειριστεί καταστάσεις σαν την αποψινή. Και ξέρουν πως δεν είναι σε θέση οδηγού.

Η… κόλαση που υπόσχονται μπορεί όντως να έχει βάσει αν οι παίκτες του Στάνκοβιτς βάλουν δύσκολα στο χορτάρι σε αυτούς του Μεντιλίμπαρ. Όλα τα άλλα είναι «να είχαμε να λέγαμε». Δεν λέω πως δεν παίζει ρόλο η ατμόσφαιρα σε ένα γήπεδο. Παίζει προφανώς τον ρόλο του, αλλά μέχρι ενός σημείου. Αν ο φιλοξενούμενος είναι επιπέδου Ολυμπιακού πολύ δύσκολα επηρεάζεται πραγματικά.

Η Φερεντσβάρος θα προσπαθήσει με τον «αέρα» της έδρας να πιέσει από το πρώτο λεπτό τον Ολυμπιακό, να βρει ένα γρήγορο γκολ και να αλλάξει τις ισορροπίες της πρόκρισης. Αν όμως ακριβώς κάνει και ο Ολυμπιακός; Τότε το πιθανότερο είναι να πάει… περίπατο η «κόλαση» των Μαγυάρων που έως τώρα έχουν αποδειχθεί δυνατοί στα λόγια. Μόνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ