Παναθηναϊκός : Με αρχηγό αποστολής… τον Παύλο

Παναθηναϊκός : Με αρχηγό αποστολής… τον Παύλο

Υπό τη σκιά του τελευταίου αποχαιρετισμού για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στο ΣΕΦ.

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από τις συγκλονιστικές στιγμές στον «αποχαιρετισμό» του Παύλου Γιαννακόπουλου, άπαντες στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για το αποψινό κρίσιμο τέταρτο ματς των τελικών.

Απόψε λοιπόν έχει ντέρμπι και οι πράσινοι έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά μέσα στο ΣΕΦ. Προηγούνται με 2-1 στη σειρά και αν συνεχίσουν το εκπληκτικό σερί που έχουν εκεί τον τελευταίο χρόνο θα στεφθούν πρωταθλητές.

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετρούν στο ΣΕΦ, που άρχισαν από τους περσινούς τελικούς (ο 5ος και καθοριστικός) και συνεχίζονται μέχρι τους εφετινούς, ενώ μεσολάβησαν άλλες δύο νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στην Ευρωλίγκα.

Στόχος τους είναι προφανώς να εκμεταλλευτούν την πνευματική αστάθεια και την ψυχολογική πίεση του Ολυμπιακού μετά και την εμφάνιση της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Εκείνο που προέχει βέβαια είναι να καταφέρουν να παίξουν σύμφωνα με το πλάνο τους και να επιβληθούν πνευματικά στον αντίπαλό τους.

Να μην τον αφήσουν για παράδειγμα να ξεφύγει στο σκορ από νωρίς, αναγκάζοντάς τον να παίξει και με το ένα μάτι στο ρολόι, να αγχωθεί και να χάνει τα σουτ.

Ο Πασκουάλ ασφαλώς περιμένει αντίδραση του Ολυμπιακού στο πλάνο του με το λόου ποστ παιχνίδι των Ρίβερς και Λοτζέσκι και είναι έτοιμος να ανταποκριθεί δοκιμάζοντας τις τελευταίες ημέρες κάποια εναλλακτικά σενάρια.

Θα έχει και πάλι κλειστό ροτέισον επιλέγοντας λίγους παίκτες από τη δωδεκάδα του και αυστηρά εκείνους που θεωρεί πως είναι σε καλή βραδιά. Δεν σκοπεύει να κάνει πλέον «πειράματα», ούτε να δώσει ευκαιρίες. Εχουμε φτάσει στο τέλος της σεζόν και όσοι πήραν, πήραν…

ΥΓ: Τρεις σκηνές αντικατοπτρίζουν το τι σήμαινε Παύλος Γιαννακόπουλος. Η πρώτη με τον Θανάση να κλαίει πάνω στην πόρτα της νεκροφόρας αδυνατώντας να αποχωριστεί τον πολυαγαπημένο του αδελφό, η δεύτερη το φιλί που δίνει ο Δημήτρης στη μητέρα του λίγο πριν μπουν στη Μητρόπολη και το συγκλονιστικό τετ α τετ του με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που έφτασαν μέχρι την πόρτα του νεκροταφείου για να «αποχαιρετίσουν» τον ιστορικό ηγέτη τους. Διότι αυτό ήταν ο Παύλος. Εκείνος που ένωνε τους πάντες και τους οδηγούσε μπροστά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ