Άρης: Δεν του «βγήκε» από την αρχή το ματς και έχασε

Άρης: Δεν του «βγήκε» από την αρχή το ματς και έχασε

Η ομάδα του Μάντζιου γνώρισε μια «κρύα» ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με τα δυο γρήγορα γκολ που δέχτηκε να παίζουν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο Άρης δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα με 2-0, πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση. Για την ακρίβεια, «πήγε» πολύ άσχημα από το ξεκίνημα η αναμέτρηση στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, που δέχτηκε δυο γρήγορα γκολ από τον Πόνσε και στη συνέχεια δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Ο Άρης δεν είχε την απαραίτητη συνοχή στα πρώτα λεπτά, με τις πολλές αλλαγές στη σύνθεση του. Κάποιες εκ των οποίων ήταν αναγκαστικές, καθώς απουσίαζαν οι τραυματίες Φεράρι και Φαμπιάνο, καθώς και ο Σουλεϊμάνοφ που ταλαιπωρείται από ίωση και άλλες για λόγους δοκιμών.

Διαβάστε επίσης: Τα «καμπανάκια» δεν ακούστηκαν στο Άνφιλντ

Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του Άρη δεν έφτασε στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, ενώ ο Μάντζιος προσπάθησε να διορθώσει τα πράγματα. Αρχικά με εσωτερικές κινήσεις, όπως για παράδειγμα την αλλαγή πλευράς των Οντουμπάζιο και Φατόρε, με τον τελευταίο να έρχεται από τα δεξιά, καθώς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τον Ελίασον και στη συνέχεια με αλλαγές.

Ο Γκαρθία, με τις ατομικές του ενέργειες στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να δώσει ώθηση στον Άρη, που δεν κατάφερε, όμως, να βγάλει αντίδραση, ενώ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στο τέλος. Δεν έφερε αποτέλεσμα ούτε η αλλαγή του συστήματος για κάποιο χρονικό διάστημα σε 4-4-2, με τους Ανσαριφάρντ και Μορόν στην επίθεση, ενώ στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν και πάλι στο 4-2-3-1, με την είσοδο του Βέλεθ.

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Άρης, είχε πρόβλημα στη δημιουργία του παιχνιδιού και δεν έγινε επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία, με εξαίρεση ένα σουτ του Σαβέιρο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει δύσκολα την μπάλα.

Ο Άρης είναι ξεκάθαρο ότι έχει το μυαλό του στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί τον μεγάλο του στόχο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Μάντζιος έκανε δοκιμές και το ίδιο θα κάνει, πιθανότατα και στα επόμενα παιχνίδια.

ΥΓ. Συνεχίζεται το σήριαλ με τον ορισμό της έδρας του τελικού του Κυπέλλου. Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για την ΕΠΟ, καθώς θα πρέπει να εφαρμοστεί η προκήρυξη και το παιχνίδι να γίνει στο «Πανθεσσαλικό», παρουσία των οπαδών και των δυο ομάδων. Ο Άρης δεν συναινεί για αλλαγή, προκειμένου ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ και πολύ καλά κάνει, θέλοντας να προασπίσει τα συμφέροντα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ