Τελικός γιορτή και όχι μεταξύ συγγενών και φίλων

Τελικός γιορτή και όχι μεταξύ συγγενών και φίλων

Θα πρέπει, επιτέλους, να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις από την ΕΠΟ, προκειμένου το «Πανθεσσαλικό» να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους οπαδούς του Άρη και του Παναθηναϊκού στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η απόφαση για την τήρηση της νομιμότητας, σε ότι αφορά την έδρα του τελικού ελήφθη. Το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, θα γίνει στο «Πανθεσσαλικό», στον Βόλο, όπως ορίζει, ρητά, η προκήρυξη.

Αυτό, ανέφερε, άλλωστε, η ενημέρωση από την πλευρά της ΕΠΟ στην COSMOTE, τη συνδρομητική πλατφόρμα που έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης. Λύθηκε, λοιπόν, το συγκεκριμένο ζήτημα, για το οποίο, όμως, σημειώθηκε, αδικαιολόγητα, μεγάλη κωλυσιεργία. Για πιο λόγο χρειάστηκε να περάσει τόσο διάστημα, ενώ η προκήρυξη της διοργάνωσης ήταν ξεκάθαρη, για το ποια θα είναι η έδρα;

Διαβάστε επίσης: Ο Ατζούν δείχνει σε «ανοιχτό» κανάλι τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ

Ο Άρης δεν έπεσε στην επικοινωνιακή παγίδα που προσπάθησαν εντέχνως να τον σπρώξουν διάφοροι καλοθελητές, ενδιαφερόμενοι για το «καλό του» και για το «καλό» των οπαδών του και δεν συναίνεσε στο να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Έχοντας οριστεί, πλέον, έστω και αργοπορημένα, η έδρα του τελικού, θα πρέπει να δοθεί λύση και στο άλλο «φλέγον» ζήτημα, σε ότι αφορά τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου. Θα πρέπει, δηλαδή, να γίνει το αυτονόητο και να διεξαχθεί ο τελικός με την παρουσία των οπαδών και των δυο ομάδων.

Φανταζόμαστε ότι και στην ΕΠΟ συμφωνούν ότι το σπουδαίο αυτό παιχνίδι θα πρέπει να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου, στο οποίο θα κριθεί ένας τίτλος και όχι να πραγματοποιηθεί μεταξύ συγγενών και φίλων, σε ένα άδειο και «κρύο» γήπεδο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, άλλωστε, θα είναι μεγαλύτερα και τα έσοδα της αναμέτρησης.

Θα πρέπει, λοιπόν, η Ομοσπονδία να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου το σπουδαίο αυτό παιχνίδι να γίνει με κόσμο. Μετά την ξεκάθαρη τοποθέτηση της Κυβέρνησης, σε ότι αφορά την είσοδο στα γήπεδα, που μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα γίνεται και με ψηφιακό αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπο, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο απλά.

Το βασικό που θα πρέπει να τοποθετηθεί στο γήπεδο, είναι οι κάμερες, ενώ υπάρχει και η θετική στάση για το θέμα αυτό και από τον Δήμο του Βόλου. Δεν μπορούν, δηλαδή, να τοποθετηθούν κάμερες, ενώ απομένει ακόμα ένας μήνας για τη διεξαγωγή του τελικού;

Προφανώς και γίνεται. Άπαντες, λοιπόν, περιμένουν να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου ο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί υπό τις συνθήκες που πρέπει, με την παρουσία των οπαδών και των δυο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ