Άρης: Κρίμα για τον εκπληκτικό Χουτεσιώτη

Άρης: Κρίμα για τον εκπληκτικό Χουτεσιώτη

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο χθεσινό (21/4) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δεν ήταν, όμως, αρκετή για την ομάδα του, που «πλήρωσε» την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στην ΑΕΚ που είχε τεράστιο κίνητρο.

Δυο διαφορετικά πρόσωπα είχε ο Άρης στο χθεσινό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την ΑΕΚ και έναν μεγάλο πρωταγωνιστή, τον Λευτέρη Χουτεσιώτη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, όμως, στάθηκε άτυχος, καθώς η ομάδα του δεν αποκόμισε βαθμολογικό όφελος, λόγω της εικόνας της στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Ο Χουτεσιώτης, αγωνίστηκε από «σπόντα» στο βασικό σχήμα, καθώς ο Κουέστα ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες 24 ώρες, από εμπύρετη ίωση. Παρόλα αυτά και αν και είχε να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Πέισερς 109-94: Με μπροστάρη τον Λίλαρντ 1-0 το Μιλγουόκι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης έδειξε να βγάζει αντίδραση, μετά την πολύ κακή εικόνα του, την προηγούμενη αγωνιστική, στο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι στην ίδια αντίπαλο. Η παρουσία του Μάνου Γκαρθία λειτούργησε ευεργετικά, σε ότι αφορά την επιθετική του ανάπτυξη, καθώς του επέστρεψε να δημιουργήσει φάσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Από μια εξ αυτών, άλλωστε, προήλθε και το γκολ του Μορόν.

Η εικόνα του Άρη στον πρώτο ημίχρονο ήταν καλή, έδειξε βελτίωση σε αρκετούς τομείς και προφανώς θα άφησε αρκετά ικανοποιημένο τον Άκη Μάντζιο. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για την εμφάνιση των κιτρινόμαυρων.

Η πτώση στην απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, και ειδικά η αδυναμία της στον τομέα της δημιουργίας, θα πρέπει να προβληματίσει τον προπονητή του Άρη. Οι απουσίες, φυσικά, των τραυματιών Φεράρι και Βέλεθ και του άρρωστου Σουλεϊμάνοφ, καθώς και οι αναγκαστικές αλλαγές των Νταρίντα, Μορόν και Βερστράτε άλλαξαν τα αγωνιστικά πλάνα του Έλληνα τεχνικού. Δεν αποτελούν, όμως, δικαιολογία.

Η αλήθεια είναι, επίσης, ότι ο Άρης το πάλεψε, απέναντι σε μια ομάδα που είχε μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια της, αυτή από τον Παναθηναϊκό, αλλά και τεράστιο κίνητρο, αυτό της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο Άρης στρέφει, πλέον, την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, θέλοντας να σπάσει το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών αλλά και να δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση του.

ΥΓ. Άξιζε απόλυτα στον Γιώργο Δεληζήση αυτό που έζησε χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς του Άρη και η αγάπη που «εισέπραξε», όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στις καθυστερήσεις, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Εκπλήρωσε το όνειρο του και στο τέλος της σεζόν θα σταματήσει την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ