Καμία μεταγραφή υπό πίεση

Καμία μεταγραφή υπό πίεση

Την αποκλειστική ευθύνη σε ότι αφορά τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έχουν ο Πάκο Ερέρα και ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Η διοίκηση της ΠΑΕ οφείλει να δημιουργήσει ανταγωνιστική ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος αλλά και να προστατέψει τα ταμεία της εταιρείας από φαινόμενα του παρελθόντος και υπέρογκα συμβόλαια

Την αποκλειστική ευθύνη σε ότι αφορά τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έχουν ο Πάκο Ερέρα και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο πρώτος γιατί είναι αυτός που θα επιλέξει όλους τους παίκτες που θα αποκτηθούν και ο δεύτερος γιατί διάλεξε τον προπονητή και θα πρέπει να του υλοποιήσει τις επιθυμίες σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Τώρα, λοιπόν, που συμφωνήσαμε ξεκάθαρα στο ποιοι έχουν την ευθύνη για τον Άρη που θα δούμε στο νέο πρωτάθλημα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό σημείο που πρέπει να προσέξει η διοίκηση της ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου να μην ξαναζήσουμε ποτέ τις εφιαλτικές στιγμές των προηγουμένων τεσσάρων ετών, οι διοικούντες οφείλουν να προστατέψουν τα ταμεία της εταιρείας και κατά την διάρκεια του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Τι σημαίνει αυτό; Με απλά λόγια, καμία μεταγραφή και καμία ανανέωση δεν θα πρέπει να γίνει με γνώμονα το «τι λέει ο κόσμος» και το ποιος είναι αρεστός και ποιος όχι. Οι οπαδοί έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται τον …Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα τους, όμως, οι διοικούντες οφείλουν να σκέφτονται με καθαρό μυαλό.

Καμία μεταγραφή και καμία ανανέωση συμβολαίου δεν θα πρέπει να γίνει υπό πίεση. Ειδικά στον Άρη που την έχουμε πατήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, με την ομάδα να ανανεώνει με τριπλάσιες αποδοχές συμβόλαια προκειμένου να μην πάνε σε ανταγωνιστές και να χρεώνεται με υπέρογκα ποσά.

Υ.Γ Η στελέχωση της ΠΑΕ θα πρέπει να συνεχιστεί ,προκειμένου να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και να μην δίνεται η ευκαιρία σε κακοπροαίρετους να κάνουν πάρτι και να βάζουν τον κόσμο στην μπρίζα. Έστω και σε περιπτώσεις, που ο Άρης είχε δίκιο και δεν την πληρώνει.

Υ.Γ 1 Αρκετές εκπλήξεις θα δούμε και την επόμενη εβδομάδα, σε ότι αφορά τα σίγουρα και τα δεδομένα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ