Ο τίτλος και το «Άρη θυμήσου…»

Ο τίτλος και το «Άρη θυμήσου…»

Η «δίψα» ενός ολόκληρου λαού για την κατάκτηση του Κυπέλλου στον αυριανό (25/5) τελικό με τον Παναθηναϊκό αποτελεί τον οδηγό για τον Μάντζιο και τους παίκτες του

Είναι απίστευτη η στήριξη, η συμπαράσταση, η αγάπη που έχουν εισπράξει οι παίκτες, ο προπονητής και όλοι όσοι εμπλέκονται με το αγωνιστικό τμήμα του Άρη, ειδικά τις τελευταίες μέρες.

Ξεκίνησε από το κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, συνεχίστηκε με την εντυπωσιακή παρουσία των οπαδών της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλά και τις στάσεις που «αναγκάστηκε» να κάνει χθες (23/5) το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή στον Βόλο, καθώς η ομάδα δέχτηκε «επίθεση» αγάπης σε αρκετά σημεία της διαδρομής.

Διαβάστε επίσης: Βατερλό για ΑΕΚ – Άρη στην Super League- Έχασαν 2-11 σε ψηφοφορία

Δεν θα αναφερθώ στο τι έγινε κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς ποτέ δεν έπαιξαν μόνοι τους οι παίκτες του Άρη. Αλλά δεν μπορεί να υπάρχει ποδοσφαιριστής που να έχει ζήσει όλα αυτά τις τελευταίες μέρες και να μην μπει αύριο στον αγωνιστικό χώρο με ένα και μόνο πράγμα στο μυαλό του. Πως να δώσει το 100% για να κερδίσει η ομάδα του το Κύπελλο.

Για τα χιλιάδες μικρά παιδιά που γαλουχήθηκαν να αγαπούν το σήμα του Άρη. Για τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, με προβλήματα υγείας, που τα αψηφούν και βρίσκονται κάθε Κυριακή στο γήπεδο, όπως ο κύριος Στέλιος. Για τους χιλιάδες που ζουν και αναπνέουν για αυτήν την ομάδα. Για αυτούς που «έφυγαν» από αυτή τη ζωή και δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν έναν τίτλο.

Γι΄ αυτόν τον λαό, που δημιουργεί νέους οπαδούς με την τρέλα του. Γι΄ αυτόν τον λαό που έχει κατακτήσει ότι τίτλο υπάρχει στις εξέδρες και αξίζει να χαρεί για την ομάδα του. Την οποία κράτησε όρθια στα δύσκολα, με την τεράστια δυναμική του.

Για όλα τα παραπάνω, όσοι παίκτες του Άρη κληθούν να δώσουν τη «μάχη» στον Βόλο, θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να τους χαρίσουν το Κύπελλο. Να γράψουν και οι ίδιοι, όπως και ο προπονητής, τα μέλη του τεχνικού τιμ, η διοίκηση, τα ονόματα τους με «χρυσά» και ανεξίτηλα γράμματα, στην ιστορία αυτού του τεράστιου συλλόγου.

Με το πάθος του κόσμου να αποτελεί οδηγό για τον Μάντζιο και τους παίκτες του, μαζί με το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης. «Άρη θυμήσου, το Κύπελλο το θέλουν ακόμα και οι νεκροί σου».

ΥΓ. Τι μάγκικη πρόκριση ήταν αυτή της ομάδας μπάσκετ στα ημιτελικά. Αυτή είναι η ψυχή του Άρη. Τι έβαλες ρε Τολιόπουλε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ