Ο κόσμος του Ολυμπιακού στέλνει ηχηρό μήνυμα

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στέλνει ηχηρό μήνυμα

Οι ανανεώσεις των διαρκείας έφτασαν τις 9.000 και κινούνται στα περσινά επίπεδα. Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων στηρίζουν την ομάδα τους και ο Ολυμπιακός προχωρά ενωμένος και δυνατός με στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Ηχηρό μήνυμα των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά προς πάσα κατεύθυνση.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας του λιμανιού και οι οπαδοί των ερυθρόλευκων δείχνουν πως είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο. Οι πειραιώτες έφτασαν τις 9.000 ανανεώσεις διαρκείας και αν μη τι άλλο ο συγκεκριμένος αριθμός είναι εντυπωσιακός.

Αποδεικνύει πρώτα απ’ όλα την μοναδική σχέση που έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού με την ομάδα τους. Φανερώνει όμως παράλληλα και την συσπείρωση που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας του λιμανιού. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει την δύναμη του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει πως στηρίζει την ομάδα του, στηρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το όραμα του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού. Ένα όραμα που θέλει τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα.

Περισσότεροι από 9.000 περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ανανέωσαν τις κάρτες τους. Κι αυτή είναι μια ανανέωση εμπιστοσύνης, είναι μια ανανέωση που βασίζεται στην αγάπη που έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού για την ομάδα του.

Ξεκινά πλέον η διάθεση των εισιτηρίων σε νέους κατόχους και είναι βέβαιο πως όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η νέα σεζόν είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για τους ερυθρόλευκους και οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι εκεί για να στηρίξουν την ομάδα τους, στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός προχωρά ενωμένος, με έναν και μοναδικό στόχο. Να κατακτήσει η ομάδα του λιμανιού το πρωτάθλημα της νέας σεζόν και ένα είναι το σίγουρο. Όσο ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος θα προχωρά στον δρόμο των επιτυχιών όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό της ομάδας του βλέποντας την προσπάθεια που γίνεται. Και είναι πολύ σημαντικό για τους πειραιώτες πως η μεγάλη δύναμη του συλλόγου στέλνει τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι φίλαθλοι της ομάδας του λιμανιού στηρίζουν την προσπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη για έναν Ολυμπιακό πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα, γιατί δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει την στήριξη του στην ομάδα και οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιστρέψει η πειραϊκή ομάδα στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ