Η Αργεντινή που θα περάσει

Η Αργεντινή που θα περάσει

Τα νοκ άουτ παιχνίδια δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στην Ρωσία.

Αλλάζει λέβελ από σήμερα η διοργάνωση ,όπως και να το κάνουμε γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα , με τις νοκ άουτ αναμετρήσεις. Όσο και να τα κατάφεραν οι θεωρητικά μικρές ομάδες να δημιουργήσουν προβλήματα στους μεγάλους στη πρώτη φάση του Μουντιάλ, άλλο ενδιαφέρον έχει ένα παιχνίδι , όπως το σημερινό ανάμεσα στην Γαλλία και την Αργεντινή, κακά τα ψέμματα.

Παρά το γεγονός ότι δεν τρέφω και καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στον Μέσι , εξαιτίας της παρουσίας του στην Μπαρτσελόνα, πιστεύω ότι αυτός και η παρέα του θα είναι η ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο και όχι η Γαλλία.

Η ψυχολογική πίεση η οποία ασκήθηκε πάνω στους παίκτες της Αργεντινής το προηγούμενο χρονικό διάστημα, το πιθανότερο είναι ότι θα λειτουργήσει θετικά σε προσωπικότητες όπως είναι ο Μασεράνο, απέναντι στους Γάλλους που πέρασαν εύκολα από τον 3ο όμιλο, χωρίς καν να ιδρώσουν.

Αμφίρροπο και το άλλο παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα  σε Ουρουγουάη και Πορτογαλία. Με Σουάρες και Καβάνι από την μια πλευρά και Κριστιάνο Ρονάλντο από την άλλη, η αναμέτρηση στοιχηματικά φαντάζει ως ένα πολύ ωραίο όβερ, αλλά και απολαυστική σε όσους καθίσουν να την παρακολουθήσουν ποντάροντας στο καλό θέαμα. Με την Πορτογαλία να έχει στα δικά μου μάτια ένα ελαφρύ προβάδισμα για να περάσει στον επόμενο γύρο.

Υ.Γ  Ο Θωμάς Ναζλίδης αποκτήθηκε για να βοηθήσει τον Άρη, χωρίς, να αποτελεί την πρώτη επιλογή για την θέση του σέντερ φορ, καθώς θα αποκτηθεί ξένος παίκτης για την κορυφή της  επίθεσης. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Υ.Γ 1 Η περίπτωση του Κολάσο είναι πραγματικά εξαιρετική και ο Άρης θα ενισχύσει σημαντικά την μεσαία του γραμμή, αν καταφέρει να αποκτήσει τον Αργεντινό μέσο της Μπόκα Τζούνιορς. Με την διαφορά στα χρήματα να μην είναι, πλέον, τόσο μεγάλη όσο στις αρχικές συζητήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ