Ολυμπιακός : Τώρα αρχίζει το κόκκινο survivor!

Ολυμπιακός : Τώρα αρχίζει το κόκκινο survivor!

Μέχρι να επιστρέψει ο «νέος Ολυμπιακός» από Βέλγιο και Ολλανδία θα έχουν συμβεί πολλά…

Από τη στιγμή που βρίσκονται τα ονόματα 50 ποδοσφαιριστών στο «καρνέ» του Πέδρο Μαρτίνς είναι σαφές ότι η πιο δύσκολη δουλειά ξεκινά τώρα για τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς θα πρέπει να επιλέξει το πλήρωμα για την «εκστρατεία» στο Βέλγιο και την Ολλανδία.

Να το κάνουμε λίγο πιο απλό; Με 30 ποδοσφαιριστές γύρισε ο Ολυμπιακός από το Ζέεφελντ, μετά την προσθήκη των Χριστοδουλόπουλου, Φετφατζίδη, Μασούρα και Ευαγγέλου, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή και οι Ανσαριφάρντ- Χατζισαφί, για τους οποίους ολοκληρώνονται οι διακοπές, μετά τις υποχρεώσεις τους στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας με το Ιράν.

Στον αριθμό «50» φτάνουμε αν προσθέσουμε τους 18 που είχαν μείνει πίσω στο Ρέντη και οι οποίοι δεν υπολογίζονταν έτσι κι αλλιώς για το επόμενο ταξίδι, αφού πρόκειται να επιβιβαστούν σε άλλο καράβι-αυτό του Σεμπά θα φτάσει μέχρι την… Κίνα!  Κι από τους 32 όμως θα πρέπει να κοπούν αρκετοί, από τη στιγμή που η μπίλια του ρόστερ αναμένεται να καταλήξει στο «25», ενώ σε αυτούς θα πρέπει να υπολογίσουμε και 3-4 ακόμη που αναμένεται να προστεθούν άμεσα, όπως μας το είπε και ο Μαρτίνς, με τον Ποντένσε να είναι όπως όλα δείχνουν καθοδόν για τον Πειραιά.

Με αυτά και με αυτά γίνεται αντιληπτό ότι οι… προτεινόμενοι για την αποχώρηση θα προσεγγίσουν σχεδόν μία ενδεκάδα, άρα δεν θα είναι καθόλου απλή η απόφαση για τον Μαρτίνς, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει τις διαπιστώσεις του από τη δουλειά στην Αυστρία και τώρα πια γνωρίζει πολλά περισσότερα για τους παίκτες του, πέραν από την εικόνα που είχε αποκομίσει από το βίντεο.

Γίνεται αντιληπτό ότι το κόκκινο … survivor μόλις αρχίζει για τους παίκτες του Ολυμπιακού και όσοι μείνουν στο παιχνίδι θα αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής στα φιλικά που θα ακολουθήσουν με έπαθλο μία θέση στο επόμενο ρόστερ και κάποιοι από αυτούς θα αναλάβουν και πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Ο στόχος είναι το αυτονόητο, να είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του μήνα ώστε να προσπεράσει τη δοκιμασία των προκριματικών και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Την 1η Αυγούστου θα γίνει η πρόβα τζενεράλε στο Καραϊσκάκη, απέναντι στην Λεγανές όπου θα διεκδικήσει και την ψήφο εμπιστοσύνης από το κοινό του, αν και εξυπακούεται θα είναι ακόμη πολύ νωρίς για να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα.

Σε κάθε περίπτωση αυτοί που θα μπούνε στην πτήση για το Βέλγιο, μαζί και με αυτούς που θα προστεθούν τις επόμενες μέρες θα γυρίσουν με τον «νέο Ολυμπιακό» στις αποσκευές τους. Έως τότε όμως θα έχουμε αρκετές όσο και σημαντικές «ειδήσεις». Και για αυτούς που έρχονται όσο και για εκείνους που θα φύγουν. Τέτοια εποχή άλλωστε η θερμοκρασία σκαρφαλώνει στα ύψη, όμως για τους ποδοσφαιριστές τα μπάνια στη θάλασσα δεν είναι καλή εξέλιξη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ