O Άρης ψηφίζει για τον Άρη 

O Άρης ψηφίζει για τον Άρη 

Η πολιτική που ακολουθεί η ομάδα στις αποφάσεις για το μέλλον της Superleague καθορίζεται αποκλειστικά από την διασφάλιση των συμφερόντων της 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που χαλάστηκαν από την επιστροφή του Άρη στη φυσική του θέση. Τόσο εκτός, όσο και εντός Θεσσαλονίκης. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, που κάτω από τον μανδύα της ανωνυμίας, γίνεται προσπάθεια προκειμένου να δημιουργήσουν πρόβλημα, εκμεταλλευόμενοι το μόνο πράγμα που δυστυχώς εμφανίζεται ακόμα αδύναμος ο σύλλογος, την εσωστρέφεια.

Δεν μπόρεσαν να τον χτυπήσουν στο οικονομικό γιατί πέρασε την διαδικασία επιτήρησης. Δεν μπόρεσαν στις μεταγραφές, γιατί η ομάδα προχωράει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών και μάλιστα εγνωσμένης αξίας.

Ο Άρης δείχνει να βρίσκει το δρόμο του και ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσουν είναι η διχόνοια που προσπαθούν να σπείρουν σε μερίδα του κόσμου του, εκμεταλλευόμενοι την πίκρα και τη στεναχώρια των τελευταίων χρόνων.

Αφήνουν υπονοούμενα για άρματα και άλλα τέτοια χαζά, σε ότι αφορά την στάση του Άρη στην ψηφοφορία για το μέλλον της Superleague. Το μοναδικό κριτήριο που υπάρχει για τον Άρη είναι η διασφάλιση των συμφερόντων του.

Αυτά άλλες φορές θα συμπίπτουν με τα της ΑΕΚ, άλλες φορές με του Ολυμπιακού άλλες με του Παναθηναϊκού. Των ομάδων, δηλαδή, στην κατηγορία των οποίων ανήκει και ο Άρης.

Oι οπαδοί του θα κάνουν για ακόμα μια φορά αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Θα γίνουν ασπίδα γύρω από την ομάδα τους. Όσοι ακολούθησαν πίστα τον Άρη στη Γ και στη Β εθνική,  δεν χρειάζονται τη παραμικρή υπόδειξη.

Νομίζω ότι οι κινήσεις της διοίκησης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και προς το να πείσουν και τους υπόλοιπους ότι γίνεται μια προσπάθεια που αξίζει να στηριχθεί. Είμαι σίγουρος ότι είναι πολλοί αυτοί που θα συνδυάσουν τη παρουσία τους στο φιλικό με την ΑΕΚ και με αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Υ.Γ. Ο Μπάσα είναι με βάση το βιογραφικό του μια εξαιρετική κίνηση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ