Φτιάξε κι εσύ ένα best seller για τον Σαββίδη! Μπορείς…

Φτιάξε κι εσύ ένα best seller για τον Σαββίδη! Μπορείς…

Αν πέσει η κυβέρνηση λόγω Καμμένου, θα πρόκειται για δάκτυλο Σαββίδη που θέλει να ρίξει τον Τσίπρα.. Αν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, θα πρόκειται για μαγείρεμα Σαββίδη

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ζάεφ υποστήριξε πως «Έλληνες επιχειρηματίες που διάκεινται ευνοϊκά προς τις Ρωσικές θέσεις κατέβαλαν σε πολίτες της ΠΓΔΜ ποσά από 13.000 έως 21.000 δολάρια για να διαπράξουν βίαιες ενέργειες, εν όψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος για την ονομασία».

Το πήραν κάποιοι μάγκες από μια ιστοσελίδα και δια της εις ατόπου απαγωγής, κατέληξαν πως ο ένας είναι ο Σαββίδης. Τους υπόλοιπους, τους αναζητούν…

Λογικό ακούγεται κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν, ποιος να ήταν άραγε, ο Τζάμπας; Αυτός δεν εξυπηρετεί Ρωσικά συμφέροντα, στριμωγμένος από την Αμερικανική δικαιοσύνη είναι, αφήστε που τα 13-21 χιλ δολάρια, είναι το ετήσιο συμβόλαιο μιας μεταγραφής αεροδρομίου, για τα δεδομένα της χάρτινης…

Λίγο καιρό πριν, το όνομα του Ιβάν ενεπλάκη στην υπόθεση της απέλασης Ρώσων διπλωματών κι όπως έγραψε χαρακτηριστικά η εφημερίδα το Βήμα: «ένα από τα πουλάκια που κατοικοεδρεύουν στην οδό Ηρώδου Αττικού (και παρακολουθούν τα πάντα στα δύο μέγαρα, αλλά και στα γύρω σπίτια) μου είπαν ότι η επιδείνωση των ελληνορωσικών σχέσεων δεν έγινε ξαφνικά, αλλά άρχισε πριν από δύο χρόνια και από τότε κλιμακώνεται σταδιακά λόγω της δράσης του Ιβάν Σαββίδη στα ελληνικά δρώμενα και κυρίως στο ονοματολογικό της Μακεδονίας».

Ωπ τι έγινε ρε παιδιά, άλλα πουλάκια κελαηδούσαν πως οι σχέσεις του Ιβάν με την κυβέρνηση είναι άριστες και σε αυτό το πλαίσιο ο sir Alex μας είχε τάξει το πρωτάθλημα. Εδώ διαβάζουμε πως η επιδείνωση ξεκίνησε δυο χρόνια πριν, με αφορμή μάλιστα τη στάση του Σαββίδη στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπιανών.

Θέμα για το οποίο σύμφωνα με κελαηδήσματα άλλων πουλιών, ο Ιβάν ήταν υπόλογος επειδή δεν είχε βγάλει ανακοίνωση για το συλλαλητήριο, για το οποίο έβγαλε -ως ΠΑΟΚ-, δίνοντας μάλιστα και το παρόν στην συγκέντρωση.

Μετά τον κατηγορούσαν επειδή έκανε τουμπεκί την συμφωνία των Πρεσπών, την οποία όμως ήθελε να χαλάσει, γι αυτό και μοίραζε λεφτά με το τσουβάλι!

Στη συνέχεια του δεύτερου δημοσιεύματος γίνεται αναφορά στις κινήσεις των διπλωματών για δημιουργία κλίματος και οργάνωση κινητοποιήσεων κατά της παραχώρησης του ονόματος, όπου η χρηματοδότηση των διαμαρτυριών χρεώνεται και πάλι στον Σαββίδη, επειδή έτσι ήθελε ο Πούτιν, που παλιότερα είχε εγκαλέσει τον Σαββίδη για το γεγονός πως βγάζει τα κεφάλαιά του στο εξωτερικό, επενδύοντας στην Ελλάδα.

Οι σχέσεις Πούτιν-Σαββίδη ήταν εντελώς ψυχρές, ο δεύτερος όμως παίζει το παιγνίδι του πρώτου…

Την περίοδο του συλλαλητηρίου, η Τατιάνα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Σαββίδη, λοιδορούσε τους συμμετέχοντες σε αυτό, συνέχισε κανονικά να εκπέμπει όμως.

Την ίδια στιγμή ο Ιβάν μοίραζε δεσμίδες σε Σκοπιανούς για να υποδαυλίσουν τη συμφωνία , αλλά δεν έβγαζε κιχ για τη συμφωνία, αφού στήριζε Τσίπρα, με τον οποίον όμως οι σχέσεις έχουν παγώσει δυο χρόνια πριν!!!

Δεν είμαι πράκτορας της CIA ώστε να γνωρίζω ποια από τα παραπάνω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, κάνοντας όμως μια στοιχειώδη επεξεργασία βάσει λογικής όσων έχουν γραφτεί κατά καιρούς, δε γίνεται να ισχύουν όλα μαζί.

Κι όμως αποσπασματικά, έχουν υιοθετηθεί τα πάντα, αναλόγως με τα συμφέροντα ή τις επιθυμίες του υπογράφοντα την κάθε αρλούμπα.

Όσο ο ΠΑΟΚ ήταν στο κόλπο του πρωταθλήματος, ήταν επειδή μας το είχε τάξει ο Τσίπρας, όταν όμως στη συνέχεια το χάσαμε στα δικαστήρια -σε χώρο όπου ο κρατικός παρεμβατισμός είναι πολύ πιο εύκολος, σε σχέση με την ελεγχόμενη από τη διεθνή ομοσπονδία, ΚΕΔ- οι παπαγάλοι της είδησης έκαναν τους Κινέζους.

Τώρα διαβάζουμε πως το πάγωμα στις σχέσεις, ξεκίνησε δυο χρόνια πριν.

Πρόσφατα διαβάσαμε διαρροή από το Μαξίμου, που χρέωνε στο Σαββίδη πρόθεση να ρίξει την κυβέρνηση μαζί με τον Μαρινάκη. Ναι, ναι, την κυβέρνηση που μας είχε τάξει το πρωτάθλημα λόγω καλών σχέσεων, οι οποίες όμως τελικά δεν ήταν καλές…

Βοηθήστε με, γιατί μπερδεύτηκα… Ειδικά στο θέμα της ονομασίας χάνεται το τόπι, αν κάνεις μια σούμα όσων έχουν γραφτεί, θα καταλήξεις στο συμπέρασμα πως ο Ιβάν είναι καρπός της ανιψιάς του Παύλου Μελά, και του παππού του Ζάεφ, παντρεύτηκαν με προξενιό του Τίτο και κουμπάρος ήταν ο Κίρο Γκλιγκόροφ. Το μικρό Ιβάν έχει βαφτίσει ο Πανίκας Ψωμιάδης, ενώ το μυστήριο τέλεσε ο Πάτερ Λάζαρο Λέσιτς…

Το ηθικό δίδαγμα είναι, πως το πιο βολικό πράγμα τη σήμερον ημέρα είναι να κατασκευάσεις ένα σενάριο και να εμπλέξεις ολίγον από Σαββίδη, το τελευταίο είναι από μόνο του αρκετό για να γίνει best seller.

Αν πχ δε μαζεύουν τα σκουπίδια στη γειτονιά σου, πλάθεις μια ιστορία πως εταιρία συμφερόντων Σαββίδη θέλει να πάρει εργολαβία την διαχείριση των απορριμάτων και δημιουργεί τεχνητή κρίση, την επόμενη είσαι πρώτη μούρη στο Καβούρι σε όλα τα ΜΜΕ.
Αν βγεις για μπαρότσαρκα και ζαλιστείς από τα ξίδια, βγάζεις βρώμα πως άνθρωποι που μιλούσαν Ρώσικα και φορούσαν φανέλες του ΠΑΟΚ νόθευσαν όλη την παραγωγή βότκας στη χώρα, για να κάνει ο Σαββίδης εισαγωγή νέας μάρκας.

Σε περίπτωση στο μεταξύ που μόλις συνέλθεις από τη σούρα θυμηθείς πως έγινες ζάντα από τεκίλες, δεν αλλάζει κάτι, τι βότκα τι τεκίλα, γειτονικά κράτη είναι η Ρωσία και το Μεξικό, απλώς έγινε μπέρδεμα στο τελωνείο, λεπτομέρειες…

Αν πάλι αύριο πέσει η κυβέρνηση λόγω αποχώρησης Καμμένου, θα πρόκειται για δάκτυλο Σαββίδη που θέλει να ρίξει τον Τσίπρα.. Αν όμως η κυβέρνηση πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τον Σταύρος the river Θεοδωράκης, θα πρόκειται για μαγείρεμα Σαββίδη, που ως γνωστόν έχει άριστες σχέσεις με το Μαξίμου.

Βρες και μια φωτό του Σαββίδη να ψαρεύει στο Βόλγα, ως ντοκουμέντο των σχέσεών του με τον Θεοδωράκη και το σενάριο αποκτά απόλυτη βάση.

Έπεσες σε γκόμενα και δε σου έκατσε, πλάσε μια ιστορία που σε βολεύει με πρωταγωνιστή Σαββίδη εννοείται και μοίρασε την στο λαό, θα την καταναλώσει αμάσητη και με ευχαρίστηση.

Μη ρωτάς τι είδους σενάριο μπορεί να είναι αυτό, ότι σου έρθει στο κεφάλι φτάνει να έχει Σαββίδη μέσα, αν δυσκολεύεσαι στείλε ένα mail στο σαγόνια και ζήτα τα φώτα του, κάτι θα σκαρφιστεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ