Άρης : Αρχίζει το σόου

Άρης : Αρχίζει το σόου

Το πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου του Άρη, τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας των εισιτηρίων με την ΑΕΚ. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και τα προηγούμενα χρόνια, όμως, είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα τώρα, με την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση.

Τυχεροί όσοι θα βρεθούν το βράδυ της Τετάρτης στο Κλεάνθης Βικελίδης, για το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο το πρώτο παιχνίδι, η πρώτη ευκαιρία προκειμένου να πάρει κανείς γεύση από την ομάδα που ετοιμάζει ο Πάκο Ερέρα, έστω και αν οι βασικές πινελιές αναμένεται να μπουν κατά το διάστημα της παρουσίας της αποστολής στην Ολλανδία.

Είναι , κυρίως, το πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο κόσμος του Άρη θα αφήσει, μετά από τέσσερα χρόνια, πίσω την πίκρα και την στεναχώρια που ήταν λογικό να υπάρχει και θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Θα δώσει το δικό του σόου σε ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τυχεροί θα είναι και όσοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το παιχνίδι, στην περίπτωση που τελικά έχουν θετική έκβαση οι διαπραγματεύσεις. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες, στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας.

Υ.Γ Οι μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται δείχνουν ότι ο Άρης δεν επέστρεψε απλά στην κατηγορία που ανήκει, αλλά είναι αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι συμφωνίες με τον Βέλεθ και τον Μπάσα.

Υ.Γ 1 Το μοναδικό πράγμα με το οποίο θα μπορούσαν να χτυπήσουν τον σύλλογο, είναι εκμεταλλευόμενοι αυτή τη καταραμένη εσωστρέφεια που χρόνια τώρα τρώει το μεδούλι του. Ευτυχώς, όμως, κάνουν επικοινωνιακά λάθη, που φέρνουν εντελώς το αντίθετο αποτέλεσμα, αυτό της συσπείρωσης.

Υ.Γ 2 Ο Άρης έχει επιστρέψει για τα καλά και φαίνεται πως επιτέλους οι άνθρωποι του είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να πέσει τίποτα κάτω, στο βωμό των εντυπώσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ