Ηγέτης, σκόρερ και δημιουργός ο Λάζαρος

Ηγέτης, σκόρερ και δημιουργός ο Λάζαρος

Ο διεθνής εξτρέμ έδειξε στο τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού, για ποιο λόγο θα είναι από τις ηγετικές φυσιογνωμίες των ερυθρόλευκων τη νέα σεζόν. Και σκόρερ και δημιουργός ο Λάζαρος, ανεβάζει «στροφές» και όλοι στο λιμάνι χαμογελούν.

Δεν θα σταθούμε στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Γκεζτέπε. Δεν το κάναμε ούτε στα φιλικά με την Αϊντχόφεν και την Γκενκ. Έχουμε πει άλλωστε πως σημασία δεν έχουν τα σκορ όταν οι ομάδες δίνουν φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στην «καρδιά» του καλοκαιριού.

Κανείς προπονητής δεν δίνει σημασία στο σκορ των φιλικών. Άλλα πράγματα ενδιαφέρουν, άλλα πράγματα κοιτάζουν οι προπονητές. Κι αυτό που σίγουρα έκανε τον Πέδρο Μαρτίνς απόλυτα ικανοποιημένο ήταν η εμφάνιση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο διεθνής άσος των ερυθρόλευκων πέτυχε γκολ, είχε δοκάρι από στατική φάση και παράλληλα είχε μεγάλη συμμετοχή στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού. Με λίγα λόγια. Μια πολύ καλή εικόνα από τον διεθνή άσο, μια «γεμάτη» εμφάνιση από τον Χριστοδουλόπουλο.

Για τέτοιες εμφανίσεις αποφάσισε ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στην απόκτηση του 32χρονου μεσοεπιθετικού και στο μεγάλο λιμάνι έχουν πολλούς λόγους να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των ερυθρόλευκων.

Ο Χριστοδουλόπουλος είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό που «χτίζει» ο Πέδρο Μαρτίνς. Και το λέμε αυτό διότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να προσφέρει τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην δημιουργία. Είναι ο παίκτης που δεν θα «κρυφτεί» στα δύσκολα γιατί έχει ηγετικά χαρακτηριστικά και παράλληλα θα πρέπει να σταθούμε στην ικανότητα που έχει στις στατικές φάσεις.

Ο Λάζαρος είχε «ανάγκη» το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού για ψυχολογικούς λόγους. Είχε ανάγκη μια πολύ καλή εμφάνιση για να διώξει το άγχος. Και είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τον παίκτη αλλά και για τους ερυθρόλευκους, ότι ο Χριστοδουλόπουλος δείχνει αυτά που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του λιμανιού.

Ο διεθνής άσος έβαλε την υπογραφή με τα ερυθρόλευκα και ένα είναι το σίγουρο. Έχει τις δυνατότητες να προσφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα κι αυτό άλλωστε περιμένει ο προπονητής των ερυθρόλευκων. Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Λάζαρος δείχνει πως θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του Πειραιά τη νέα σεζόν και το κυριότερο δείχνει πως μπορεί ν’ ανταποκριθεί μ’ επιτυχία στις μεγάλες απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της ομάδας του λιμανιού δείχνει πάθος και ενθουσιασμό που φοράει την φανέλα των ερυθρόλευκων κι αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Για την ακρίβεια είναι κάτι που βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ