«Διπλάσια και… βλέπουμε»

«Διπλάσια και… βλέπουμε»

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι από τα hot ονόματα του ρόστερ της ΑΕΚ που έστειλε μήνυμα στην αγορά και σε όσους ενδιαφέρονται.

Στην μετά-Ανέστη εποχή ο Βασίλης Μπάρκας έχει πάρει την φανέλα βασικού στο… σπίτι του. Έχοντας πίσω του τον Παναγιώτη Τσιντώτα (και εν συνεχεία τον Μάκη Γιαννίκογλου) που όποτε χρειάστηκε ανταποκρίθηκε και ήταν… εκεί, ο Μπάρκας ξέρει ότι είναι η Νο1 επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η ΑΕΚ επένδυσε 600.000 ευρώ πριν δύο καλοκαίρια στα… χέρια του (τον πήρε από τον Ατρόμητο όπου τον «έχτισε» ο Σλόμπονταν Σούιτσα) και πλέον μπορεί να αισθάνεται ότι σιγά-σιγά κάνει απόσβεση και με το… παραπάνω. Ο Μπάρκας πάντως ήδη «καλογυάλισε» σε ομάδες του εξωτερικού και δη της Ιταλίας, ενώ είναι και διεθνής και από τις πρώτες επιλογές του Μίκαελ Σκίμπε. Και επέμεινε ο Σκίμπε στον Μπάρκα παρότι δέχθηκε «πιέσεις» να καλεί τον Πασχαλάκη του Κυπελλούχου και δευτεραθλητή ΠΑΟΚ αντί τον βασικό πορτιέρε της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ.

Πριν λίγο καιρό η Ουντινέζε είχε κάνει… κρούση στην ΑΕΚ με πρόταση που έφτανε τα 4-5 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είχε απαντήσει αρνητικά και είχε στείλει μήνυμα στην… αγορά, ότι θα συζητήσει για την πιθανή πώληση Μπάρκα με τα διπλάσια και… βλέπουμε. Κάτι απολύτως κατανοητό και ξεκάθαρο μιας και ο Μπάρκας είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Πρωταθλήτριας Ελλάδος και μία… ανάσα από τους ομίλους του Champions League, στα 24 του και διεθνής πλέον.

Οπότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι για να αποκτήσει κάποια ομάδα τον Μπάρκα πρέπει να… ξηλωθεί. Ο Μπάρκας έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2022, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τον… προορίζει για «Αγιά Σοφιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ