Ο ΑΡΗΣ γυρνάει όπως πρέπει

Ο ΑΡΗΣ γυρνάει όπως πρέπει

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος φαίνεται ότι η ομάδα επιστρέφει στη φυσική της θέση για να πρωταγωνιστήσει

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία, εκτός από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ουσιαστικά σηματοδοτεί και την επιστροφή του Άρη στην φυσική του θέση. Με τον πιο επίσημο τρόπο και ουσιαστικό τρόπο. Μετά από έξι και όχι τέσσερα χρόνια. Γιατί και τις δυο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους στη Σούπερ Λίγκα, οι στόχοι της ομάδας δεν ήταν ανάλογοι του μεγέθους του συλλόγου που λέγεται Άρης.

Οι κινήσεις που έγιναν στο αγωνιστικό κομμάτι, με τις μεταγραφές , τον προπονητή και την γενικότερη οργάνωση, δείχνουν ότι ο Άρης γυρνάει όπως πρέπει. Κανείς δεν έχει μαντικές ικανότητες, προκειμένου να γνωρίζει από τώρα τι θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο και ποια θα είναι η κατάληξη της χρονιάς.

Με τα δεδομένα, όμως, που υπάρχουν, φαίνεται ότι η ομάδα θα αφήσει πίσω τα δύσκολα χρόνια. Μπορεί την δεδομένη χρονική στιγμή να μην είναι απόλυτα έτοιμος, καθώς έχει αλλάξει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, όμως διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα, να αντισταθμίσει την έλλειψη ομοιογένειας.

Αρέσει δεν αρέσει σε ορισμένους, η ομάδα δείχνει ότι επιστρέφει στην κατηγορία που της αξίζει, για να πρωταγωνιστήσει. Και σε καμία περίπτωση για να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου, αλλά με διάθεση να χαλάσει τα σχέδια όσων υπολόγιζαν ότι θα παίζουν μόνοι τους.

Υ.Γ Εγώ δεν είδα , πουθενά, πάντως, να γράφει η ανακοίνωση ότι οι Κινέζοι πήραν τον Άρη, οπότε, άδικα προσπαθείτε ορισμένοι να βάλετε μπρίζες, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνετε. Όπως και να το κάνουμε, όμως, ήταν μια πολύ σημαντική συμφωνία για τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Υ.Γ 1 Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης κινείται για λύσεις ουσίας και για το κέντρο της άμυνας του. Και ο Πογκμπά και ο Μαβράι , είναι παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να ανεβάσουν επίπεδο την αμυντική γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ