Τελικά, είναι σπουδαίος χαφ ο Μοράν…

Τελικά, είναι σπουδαίος χαφ ο Μοράν…

 Το κλίμα που έλεγε ότι η ΑΕΚ θα κάνει δυο καλές μεταγραφές δεν έπεσε από τον ουρανό. Από την ΠΑΕ έβγαιναν οι πληροφορίες ότι η ομάδα πάει για δυο σπουδαίες μεταγραφές. Ο ίδιος ο Ουζουνίδης έκανε σχετικές δηλώσεις.  Όλα αυτά έγιναν… και στον πάτο άχυρα.

Το θέμα είναι ότι δεν πείθονται οι οπαδοί. Συμβαίνει αυτό γιατί ο οπαδός βλέπει την ομάδα του και καταλαβαίνει. Δεν χρειάζονται υψηλές γνώσεις προπονητικής για να καταλάβει ο οπαδός αν η ομάδα του θέλει ενίσχυση. Που ήταν η ομάδα του αγωνιστικά και που βρίσκεται τώρα. Ισχύει αυτό και για τους οπαδούς της ΑΕΚ και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί του δεύτερου έτριβαν τα μάτια τους και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι οι Αγγλοι δημιουργούσαν και έχαναν την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Κατάλαβαν πως αυτός ο θεαματικός και επιθετικός Ολυμπιακός που είχαν δει στα πρώτα τρία ματς της Ευρώπης δεν μπορεί να είναι καθεστώς.

Οσο ανεβαίνει το επίπεδο των αντιπάλων τόσο θα σκουραίνουν τα πράγματα. Εχουν όμως να περιμένουν τον Νάτχο και τον Γκιγιέρμε. Περιμένουν τον Μεριά και τον Τοροσίδη στο κέντρο της άμυνας. Περιμένουν τον Τουρέ. Εχουν να λένε ότι αυτή η ομάδα που πέρασε την Μπέρνλι και μπήκε στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μπορεί να αλλάξει κατά 50% στη συνέχεια. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι σε μια ιδιότυπη κατάσταση που τους γεννά προβληματισμό στην ποιο ήπια κατάσταση και εκνευρισμό στη συνέχεια. Περίμεναν μεταγραφές και δεν τις είδαν. Περίμεναν μια διοίκηση διατεθειμένη να ξοδέψει για να πάρει δυο καλούς παίκτες και δεν του ς πήρε.

Περίμεναν να λυθούν τα χέρια του προπονητή που έκανε δηλώσεις για τους δυο παίκτες που θα ερχόντουσαν αλλά δεν ήρθαν. Ζητούσε έναν ποιοτικό χαφ και του είπαν να επανενεργοποιήσει τον Μοράν που τους είχε ενημερώσει ότι δεν του κάνει. Περίμεναν κάποια από τα εξασφαλισμένα εκατομμύρια της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πήγαιναν για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας και δεν πήγαν. Στην τσέπη της κάθε διοίκησης και του κάθε ιδιοκτήτη δεν μπορεί κανείς. Ωστόσο το κλίμα που έλεγε ότι η ΑΕΚ θα κάνει δυο καλές μεταγραφές δεν δημιουργήθηκε από τον ουρανό. Από την ΠΑΕ έβγαιναν οι πληροφορίες ότι η ομάδα πάει για δυο σπουδαίες μεταγραφές. Ο ίδιος ο Ουζουνίδης έκανε σχετικές δηλώσεις.

Όλα αυτά έγιναν… και στον πάτο άχυρα. Δικαιολογημένος ο θυμός για τις ανεκπλήρωτες προσδοκίες.  Για πόσο καιρό ακόμα ο κόουτς θα συνεχίζει να βγάζει λαγούς από τα καπέλο του.  Πόσο θα αντέξει η ομάδα στον ανταγωνισμό των ενισχυμένων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ; Το να πέσει το βάρος για την κατάσταση αυτή στον Ματιάσεβιτς και τον Λυμπερόπουλο το βρίσκω και υπερβολικό και άδικο.

Το πορτοφόλι το ανοίγει και το κλείνει άλλος. Αυτός, που πέρσι ξόδεψε τα λιγότερα και τα πήρε (σχεδόν όλα). Φέτος θα βρει τους αντιπάλους του ενισχυμένους και υποψιασμένους.  Ο ίδιος θα έχει κάνει μια πολύ δυνατή…αποταμίευση. Τίτλους και διακρίσεις όμως, δεν παίρνει όποιος αποταμιεύει τα περισσότερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ