Υπάρχει και το μπάσκετ

Υπό την σκιά της εκπληκτικής αρχής   της ομάδας ποδοσφαίρου, το σύνολο του Βαγγέλη  Αγγέλου ξεκινάει το ταξίδι της.

Υπάρχει και το μπάσκετ | to10.gr

Τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ξεκινάει σήμερα ο Άρης, αντιμετωπίζοντας στην Γεωργία την Ντιναμό Τιφλίδας, για την πρώτη προκριματική φάση του Basketball Champions League. Η αλήθεια είναι το εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει τραβήξει την προσοχή και έχει κλέψει μέχρι στιγμής  τις εντυπώσεις.

Η αλήθεια είναι, επίσης, ότι δεν ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ομάδας μπάσκετ και παρακολουθώ απλά τις εξελίξεις, όπως οι περισσότεροι από εσάς. Βλέποντας, δηλαδή, απέξω την προσπάθεια «χτισίματος» μιας τίμιας ομάδας από τον Βαγγέλη Αγγέλου και την διοίκηση της ΚΑΕ.

Η ομάδα μπάσκετ ξεκινάει σήμερα την προσπάθεια της, από την Γεωργία. Αξίζει μια αναφορά στον Αυτοκράτορα, που έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές στον Άρη αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ, γενικότερα. Στη  μεγαλύτερη ομάδα που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός, θέλουν δεν θέλουν να το ακούν ορισμένοι.

Μπορεί σήμερα να μην ερημώσει ολόκληρη η χώρα, όπως στην δεκαετία του 80. Μπορεί να μην κλείσουν κινηματογράφοι και θέατρα. Όπως δεν μπόρεσε να το κάνει αυτό καμία άλλη ομάδα και ούτε θα το κάνει στο μέλλον. Σ αυτή την ομάδα, όμως, δεν μπορεί κανείς να γυρίσει την πλάτη.

Υ.Γ Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του  Μεργκίμ Μάβραϊ και αυτά που δείχνει στις προπονήσεις εξέπληξαν ευχάριστα τους ανθρώπους του Άρη. Ο διεθνής Αλβανός αμυντικός βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι περίμεναν, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Υ.Γ 1  Υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν ότι ο κόσμος είναι χαζός και ξεχνάει τι γινόταν μέχρι πριν από λίγους μήνες. Δεν είναι έτσι, όμως, δυστυχώς, για εσάς. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να τον ακουμπήσετε. Δεν σας βλέπει…

Υ.Γ 2  Όσο η ομάδα πάει καλά στο πρωτάθλημα, τόσο θα μεγαλώνει ο επικοινωνιακός πόλεμος από ορισμένους. Πάντα, βέβαια, ανώνυμα και ανυπόγραφα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο