Οι… εξετάσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη

Οι… εξετάσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς είναι προ των πυλών. Το σερί του Εβρίτη τεχνικού απέναντι στον ΠΑΟΚ

Έφτασε η ώρα λοιπόν, για το πρώτο ντέρμπι της φετινής περιόδου, αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Ένα παιχνίδι σημαντικό, όσο και αν το πρωτάθλημα είναι ακόμη στο ξεκίνημα του, και για τις δύο ομάδες που προέρχονται από ήττες στην Ευρώπη και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις αλλά και για τους δύο προπονητές.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Ένωσης, σε ντέρμπι.

Ο Εβρίτης τεχνικός λοιπόν, δίνει τις πρώτες του εξετάσεις. Απέναντι σε έναν αντίπαλο από τον οποίο πέρσι έχασε δύο φορές με 4-0 στην Τούμπα, και 3-0 στη Λεωφόρο, ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ο 50χρονος προπονητής δεν έχει περιθώρια για ήττα. Πέρσι, κανείς δεν μπορούσε να του πει τίποτα με δεδομένα τα προβλήματα που είχαν οι «πράσινοι», και πολύ σωστά δεν του είπε.

Φέτος όμως… οικονομικά προβλήματα δεν υπάρχουν, η ΑΕΚ παίζει κόντρα στον αντίπαλο από τον οποίο πέρσι κέρδισε το πρωτάθλημα οπότε να άλλος ένας λόγος που πρέπει να νικήσει, αξιόμαχο ρόστερ διαθέτει, και μουρμούρες πιστεύω ότι θα έχει σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

Το θετικό για την περίπτωση του είναι το πρόγραμμα που ακολουθεί. Με Λαμία και ΟΦΗ παίζει μέσα στην εβδομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας η ΑΕΚ. Δεν παίζει με Άρη και Ολυμπιακό που έχει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Θεωρώ πάντως, ότι ο τεχνικός της Ένωση θα μπορέσει να διαχειριστεί ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Επίσης, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα είναι αρνητικό για την Ένωση. Στις 22.15 θα ξέρουμε το αποτέλεσμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ