Προβλημάτισαν οι «ρεζέρβες» και τώρα ο Ολυμπιακός

Προβλημάτισαν οι «ρεζέρβες» και τώρα ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τις «ρεζέρβες» του στο ματς με τον Άρη για το κύπελλο γιατί πολύ απλά δεν τον ενδιέφερε το αποψινό παιχνίδι, αλλά αυτό που έρχεται και είναι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Όταν ένας προπονητής ρίχνει εννιά νέους ποδοσφαιριστές σε ένα παιχνίδι και κρατάει μόλις δύο από την βασική του ενδεκάδα, τότε αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος οπαδός πως δεν τον ενδιαφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό έκανε και σήμερα ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως ακριβός και στο παιχνίδι με την Τσέλσι. Στον ΠΑΟΚ δεν «καιγόντουσαν» για το ματς με τον Άρη αν θα το κέρδιζαν με 1-0 ή με 3-0. ‘Η στην χειρότερη περίπτωση αν θα έπαιρναν μια ισοπαλία. Αλλά γι’ αυτό που έρχεται και είναι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε ένα μεγάλο rotation στην βασική του 11αδα καθώς ήθελε να κρατήσει ξεκούραστους τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Είδαμε μια ομάδα που ίσως να την ξαναδούμε σε άλλα δύο παιχνίδια αυτά του κυπέλλου και πουθενά αλλού. Ο Λουτσέσκου δεν πρόκειται να κάνει άλλους πειραματισμούς με την 11αδα του. Έχει ένα βασικό κορμό που δεν τον πειράζει και πάνω σ’ αυτόν σε κάθε παιχνίδι κάνει μια το πολύ δύο αλλαγές, ανάλογα και με την δυναμικότητα του αντιπάλου.

Ο ΠΑΟΚ βγήκε στον αγωνιστικό με το σκεπτικό «πάμε να καθαρίσουμε από νωρίς το παιχνίδι για να τελειώνουμε ». Μέχρι το λάθος του Χατσερίντι είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα όμως το γκολ στις καθυστερήσεις του έριξε κατά κάποιων τρόπο την ψυχολογία. Η αποβολή του Κίτσιου έβαλε δύσκολα στην ομάδα καθώς χρειάστηκε ο Λουτσέσκου να κάνει μια σειρά από αλλαγές για να μην έρθει κάποιο άσχημο αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση με τον Άρη ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Λουτσέσκου να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει οι ασπρόμαυροι. Αυτό που φάνηκε ήταν πως ορισμένοι απ’ αυτούς είναι σε αγωνιστικό επίπεδο αρκετά πίσω και χρειάζεται να δουλέψουν αρκετά αν θέλουν να ξανά δουν το όνομα τους στην αρχική 11αδα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Από αύριο κιόλας το μυαλό όμως θα είναι στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτή την αναμέτρηση την περιμένουν πως και πως στην Τούμπα καθώς θέλουν να αποδείξουν μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ πως έχουν την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και δεν θα αφήσουν στο χορτάρι καμία ομάδα να αμφισβητήσει την κυριαρχία του.

Στον ΠΑΟΚ, επίσης θεωρούν πως το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, έρχεται σε μια στιγμή που ο αντίπαλος του δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Μπορεί να παίξουν σε ένα γήπεδο που θα «βράζει», όμως μπάλα δεν θα παίξει ο κόσμος του Ολυμπιακού.  Είναι ευκαιρία για τον Δικέφαλο να φύγει από το Καραϊσκάκη και να βάλει από «κάτω» τους συνδιεκδικητές του φετινού τίτλου από νωρίς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ