Κέρδος του Αρη το ξενέρωμα με την ισοπαλία

Κέρδος του Αρη το ξενέρωμα με την ισοπαλία

Ο Άρης έβγαλε  σε μεγάλο μέρος του αγώνα της Τούμπας τη νοοτροπία που θέλει ο Πάκο Ερέρα από την ομάδα του.

Το πρώτο στοιχείο που μπορούμε να σταθούμε από το ντέρμπι κυπέλλου της Τούμπας, είναι ότι ο Άρης είναι μια ομάδα που χτίζεται –γιατί δεν είναι απόλυτα έτοιμη- για να έχει την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και σε  οποιοδήποτε γήπεδο.

Ανεξάρτητα από τους παίκτες που απαρτίζουν την ενδεκάδα, ο Πάκο Ερέρα θέλει η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, να έχει την κατοχή της μπάλας και να αναπτύσσεται ορθόδοξα. Άλλοτε τα καταφέρνει και άλλοτε όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, όμως, το θετικό είναι ότι ακολουθεί συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να κερδίσει, αν ήταν πιο εύστοχοι , πιο προσεκτικοί και πιο τυχεροί οι παίκτες του στη τελική προσπάθεια. Το μεγάλο κέρδος , όμως, από το παιχνίδι στην Τούμπα, όσο παράξενο και αν ακούγεται είναι το ξενέρωμα από την ισοπαλία, σε όλο τον οργανισμό που λέγεται Άρης.

Από την διοίκηση, από τους παίκτες, από τον προπονητή, από τα μέλη του τεχνικού τιμ.. Άπαντες δείχνουν με την στάση αυτή ότι καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και πόσο μεγάλο μέγεθος είναι.

Η ίδια στάση και από τον κόσμο της ομάδας, που ετοιμάζεται να δώσει ακόμα ένα δωρεάν μάθημα, σε ολόκληρη τη ποδοσφαιρική Ελλάδα, με τη παρουσία του στο Κλεάνθης Βικελίδης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΥΓ. Πολύ μεγάλη ποιότητα και δύναμη στο παιχνίδι του Άρη αναμένεται να προσδώσει , όταν θα φτάσει στο 100% ο Μάβραϊ. Τα πρώτα δείγματα γραφής από τον ποδοσφαιριστή είναι άκρως ενθαρρυντικά.

ΥΓ1. Πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό της Κυριακής, ουσιαστικά παιχνίδι έξι πόντων.

ΥΓ2. Και μόνο που αναγκάστηκε ο προπονητής της αντιπάλου ομάδας να βάλει μέσα άρον άρον Πρίγιοβιτς, Μάτος και Μπίσεσβαρ δείχνει πολλά..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ