Πώς θα είναι το έργο με Φορτούνη και Τουρέ;

Πώς θα είναι το έργο με Φορτούνη και Τουρέ;

Η «επιστροφή» του Γιάγια Τουρέ μας βάζει στη διαδικασία να φανταστούμε τα… προσεχώς!

Ως πρόχειρο διαγώνισμα μπορεί να αξιοποιηθεί από τον Μαρτίνς το πρόσφατο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, μόνο που πέρασαν αρκετοί τις εξετάσεις και οι θέσεις στο… πανεπιστήμιο της ενδεκάδας είναι πιασμένες από τους προηγούμενους!

Προφανώς και ο Πορτογάλος προπονητής έχει βέβαια την άνεση να βάλει στο πλάνο του και άλλους «φοιτητές», αφού η επόμενη εξεταστική περιλαμβάνει τα … μαθήματα με ΠΑΟΚ, Μίλαν και ΑΕΚ, που εκ των πραγμάτων κρίνονται ως «sos»!

Το ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει ρόστερ με πολλούς και καλούς παίκτες το γνωρίζαμε από το καλοκαίρι, άσχετα αν θα έπρεπε για τους τύπους να το επιβεβαιώσουμε και στο γήπεδο. Και ο Μαρτίνς ήταν… ενήμερος, για αυτό και δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης ότι προβληματίζεται ευχάριστα, γιατί ήταν πολλοί οι παίκτες που έβαλαν δύσκολα στον «καθηγητή».

Κι ένα από τα… προσεχώς που αναμένουμε όλοι με ενδιαφέρον είναι το πώς θα ταιριάξει ο Πέδρο τον Γιάγια Τουρέ, όταν αυτός φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, με τον Κώστα Φορτούνη. Γιατί το καταλάβαμε (και) από το ματς με τον Λεβαδειακό ότι ο Ιβοριανός προορίζεται για τη θέση του μαέστρου, πίσω από τον φορ, εκεί όπου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την εφετινή πίστα ο Έλληνας μέσος.

Η σοφία του λαού έχει φροντίσει να δίνει τη λύση σε τέτοιου τύπου ζητήματα καταθέτοντας την άποψη ότι «όλοι οι καλοί χωράνε» και αυτό μάλλον δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, άσχετα αν στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ξεπεράσεις το όριο των… 11!

Μία επιλογή είναι η μοιρασιά του χρόνου συμμετοχής, αφού τα παιχνίδια είναι πολλά και συνεχόμενα, όσο και μεγάλης έντασης-όπως μας το έδειξαν ακόμη και τα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανιώνιο.  Να μπαίνει ο Φορτούνης και να βγαίνει ο Τουρέ; Ποιος θα το φανταζόταν, όμως υπάρχει και ο άλλος δρόμος.

Ο Κώστας στα χρόνια που βρίσκεται στο λιμάνι έχει μάθει να πορεύεται με σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση. Μην ξεχνάμε ότι στο ξεκίνημά του με την ερυθρόλευκη συνάντησε τον «πολύ» Τσόρι Ντομίνγκες με τον οποίο έπαιξαν και μαζί και χώρια. Στη συνέχεια βρέθηκε με τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος στην προηγούμενη εκδοχή πήγε στην άκρη όπου δεν πρόσφερε και λίγα.

Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί τώρα και με τον «Φόρτου», από τη στιγμή μάλιστα που ο Μαρτίνς μας έχει δείξει ότι τους «πλαϊνούς» δεν τους θέλει πάνω στη γραμμή, αλλά να κόβουν μέσα για να γεμίζει η αντίπαλη περιοχή, όπως συμβαίνει με τους Ποντένσε και Λάζαρο και το πλάτος στο γήπεδο το ζητάει από τους ακραίους αμυντικούς.

Σε κάθε περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον το έργο με τους Τουρέ και Φορτούνη στην ίδια ενδεκάδα. Βεβαίως την απάντηση για τους ρόλους του καθενός θα μας τη δώσει μόνον ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα είναι και ο σκηνοθέτης και εμείς απλά θα περιμένουμε για να δούμε το αποτέλεσμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ